18 / 04 / 2024

Mogan gölü Kuğu Gölü Villaları

Mogan gölü Kuğu Gölü Villaları

Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde olan Gölü Villaları, Mogan gölündeki temizleme çalışmalardan en fazla etkilenen projelerin başında geliyor.. 

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Serkan Arıkuşu Hepsiemlak’ta CTO görevine getirildi!

Serkan Arıkuşu, emlak arayanları tek bir çatı altında bir araya getiren Hepsiemlak’ta CTO görevine getirildi...

Mogan Gölü 1. etap projesi Ekim'de tamamlanacak!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Gölü 1. etap kıyı bandı rehabilitasyon ve rekreasyon alanı çevre düzenlemesinin Ekim ayında tamamlanacağı müjdeledi.

Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin yapımı yeniden başladı!

Kentsel dönüşümden, altyapıya, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yatırımlara kadar birçok hizmet sunan Mamak Belediyesi, yapımı durdurulan Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin inşaatına yeniden başlandı. 

Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin ihalesi Mayıs'ta yapılacak!

Yangında kullanılamaz hale gelen Mamak'taki Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin ihalesi Mayıs ayında gerçekleştirilecek.

Çalıkuşu'nun yazıldığı ev restore edilecek!

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, çıkan yangın sonrasında kullanılamaz hale gelen, Reşat Nuri Güntekin'in "Çalıkuşu" adlı romanının bir bölümünün kaleme alındığı tarihi evin restore edileceğini açıkladı.

Tarihi Çalıkuşu konağı kül oldu!

Reşat Nuri Güntekin’in, Türk edebiyatının en önemli eserlerinden biri olan ‘Çalıkuşu’nu kaleme aldığı Tekirdağ’daki tarihi konağın yanması “Neden sahip çıkamıyoruz” tartışmasını başlattı…

Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi yeniden inşa edilecek!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, dün çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale gelen Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin yeniden yapılarak hizmete sunulacağını bildirdi...

Mogan Gölü çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

Ankara'da özel çevre koruma alanı kapsamında olan Mogan Gölü'nün yanındaki kaçak yapılar yıkıldı. Göl kenarındaki kulübe ve konteynerler de kepçelerle taşındı. 

Kuğu Grup Turizm İnşaat Medya Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kuğu Grup Turizm İnşaat Medya Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent  Çelik tarafından kuruldu. 

Adnan Polat, Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesi için 30 yıl uğraştı!

Adnan Polat, eski adıyla Mekteb-i Sultani ve Galatasaray'ın manevi kurucusu kabul edilen Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesinin restorasyonu için neredeyse 30 yıl uğraştı, iki ülke arasında yaşananlara bakılırsa da bu çaba işe yaradı.

Kuğu Gölü Villaları ısınmada ezber bozuyor!

Gölbaşı'nda yer alan Kuğu Gölü Villaları’nın sakinleri, projenin özel ısınma sistemi sayesinde sadece 200 metrekarelik evin ısınma bedelini ödeyecek.

Kuğu Gölü Villaları’nda yüzde 18 KDV bizden kampanyası!

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçirilen Kuğu Gölü Villaları’nda, “yüzde 18 KDV bizden” kampanyası başlatıldı. Yılbaşına özel başlayan kampanyanın kısa bir süre için geçerli olacak..

Mogan gölü Kuğu Gölü Villaları Haberi

Mogan gölü Kuğu Gölü Villaları

Başkent Ankara'da kent merkezinden uzaklaşmadan doğa ile içiçe yaşamak isteyenlerin tercih ettiği Gölbaşı ilçesi, Mogan gölündeki temizleme ve çevresindeki peyzaj alanlarıyla değer kazanıyor.

Mogan gölüne çok yakın alanda KLC İnşaat tarafından hayata geçirilen Kuğu Gölü Villaları'nda değer artışının göldeki çalışmalar sonra en az yüzde 20 artması bekleniyor. 

Tercihini Gölbaşı’ndan yana kullananlar, tercih nedeninin ilçenin lokasyonu, eğitim kurumlarına yakınlığı, doğal göle sahip olması gibi pozitif ayrıcalıklarının yanı sıra, belediye hizmetlerinin de gelişmesinin bölgenin tercih edilmesinde en avantajlı nedenlerden biri olduğunu belirtiyor.

Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde olan ve tamamı göl manzaralı 35 müstakil villadan oluşan Kuğu Gölü Villaları, bu çalışmalardan en fazla etkilenen projelerin başında geliyor. 

Üst gelir grubunun şu an lansman fiyatlarıyla villa sahibi olduğu projede, teslimlerin 2018 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Web: