28 / 03 / 2024

TOKİ Göynücek konut teslim tarihleri

TOKİ Göynücek konut teslim tarihleri

TOKİ Amasya Göynücek projesinde yer alan 110 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başladı.

Çeşme'de Gücücek Koyu kiralama ihalesinde karar çıktı! 

İzmir Çeşme'de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, ücretsiz denize girilen yerlerden biri olan Gücücek Koyu için kiralama ihalesine çıkması ile başlatılan hukuki mücadele sonuçlandı. Buna göre, mevcut bölgeye beş yıldızlı halk plajı yapılacağı kaydedildi.

Bolu Göynük'te 7 adet arazi ile 1 adet arsa yüzde 20 indirimle satılıyor!

Bolu Göynük Milli Emlak, Bolu ili, Göynük ilçesinde yer alan 7 adet arazi ile 1 adet arsayı peşinde yüzde 20 indirim veya 8 ay taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Bolu Göynük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Nidapark Gündoğan konut fiyatları Ekim 2022! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Gündoğan projesi merakla araştırılıyor. Peki Nidapark Gündoğan konut fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Gündoğan fiyat! 

TOKİ 250 bin sosyal konut projesinin ilk görselleri ortaya çıktı!

TOKİ 250 bin sosyal konut projesinin ilk görselleri de ortaya çıktı. İşte İlk Evim projesiyle ilgili o görseller...

TOKİ Ardahan Göle’de! Ucuz konut fırsatı sizi bekliyor

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları tüm Türkiye tarafından merak edilmekte. TOKİ Ardahan Göle ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Ardahan Göle Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

TOKİ 2022 Amasya Göynücek’de 240 taksitle sosyal konut!

TOKİ'nin Amasya Göynücek projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Amasya Göynücek projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Amasya Göynücek 2022 sosyal konut projesi...

11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Gölbaşı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Gölbaşı'nda da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Gölbaşı Gerder projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 ucuz konut projesi...

10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Güzelbahçe ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri hayata geçiriyor. Peki TOKİ Güzelbahçe projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi...

6 soruda TOKİ Gümüşhane Sosyal Konut Projesi 2022! Gümüşhane ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Türkiye’de herkesin merakla beklediği TOKİ Gümüşhane 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Gümüşhane projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Gümüşhane 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

İngiltere'de enflasyon son 40 yılın zirvesinde! Artışa en çok katkı enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatlarından!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de enflasyon, Mayıs ayında yüzde 9,1'e yükselerek, son 40 senenin  en yüksek seviyesine ulaştı. Ülkede enflasyondaki artışa en fazla katkıyı da enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatları verdi.

TOKİ ucuz konut için beklenen hareketi yaptı! Son iki gün, düğmeye basılacak

Hükümetin Türkiye'deki konut krizine çözüm üretmesi için 30 milyar liralık kaynak ayırdığı TOKİ, merakla beklenen ucuz konut projelerini teker teker açıklamaya başladı. 509 konutluk yeni proje için 17 Haziran Cuma günü düğmeye basılacak.

Konut alacakların gözü faizlerde! Konut kredisi faizleri düşecek mi?

Ev almak isteyen vatandaşların gözü kulağı konut kredisi faizlerindeki indirimde. Milyonlarca kişi kredi faizlerinin düşürülmesini bekliyor. Peki konut kredisi faizleri düşecek mi?

TOKİ Göynücek konut teslim tarihleri Haberi

TOKİ Göynücek konut teslim tarihleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya Göynük projesinde toplam 110 adet konut bulunuyor.

Projede yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başladı. TOKİ Göynücek projesinde 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Son teslim tarihinin 23 Kasım 2018 olarak belirlendiği Amasya Göynücek TOKİ'de vade süresi 180 ay, 216 ay ve 240 ay olarak belirlendi.

Konut tesliminde getirilmesi gereken belgeler şu şekilde;
-Kimlik belgesi, (Nüfus Cüzdanı)
-Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin sizde bulunan nüshası
-Konut vekâleten teslim alınacak ise vekâletnamenin aslı ve fotokopisi
-KDV tutarının yatırıldığına dair belge veya fatura