24 / 04 / 2024

toki hakkari teslimleri

toki hakkari teslimleri

Hakkari Yüksekova'da Toplu Konut İdaresince (TOKİ) terör mağdurları için inşa edilen ve yapımı tamamlanan bin 256 konut, hak sahiplerine teslim ediliyor.

TOKİ Denizli Serinhisar teslimleri başladı! Serinhisar TOKİ teslim takvimi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Serinhisar projesinde yer alan konutların teslimleri bugün itibarıyla başladı.

TOKİ, Hakkari Merkez’deki 297 konutu teslim ediyor!

Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hakkari’nin Merkez İlçesi Gazi Mahallesinde inşa edilen 297 konut sahiplerine teslim ediliyor.

TOKİ Çorum projesinin teslimleri başladı! 743 konut sahiplerini buluyor!

Çorum'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından emeklilere yönelik olarak hayata geçirilen 743 konutun teslimleri başladı.

TOKİ Hakkari 2022 kuraları çekildi! Hakkari TOKİ kura sonucu 15 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Hakkari'de hayata geçirilecek sosyal konutlar için kuralar çekildi. TOKİ Hakkari kura sonuçları 15 Kasım 2022 listesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Hakkari Yüksekova’ya TOKİ geldi! 160 ucuz konut yapacak!

TOKİ'nin Hakkari Yüksekova projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Hakkari Yüksekova projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Hakkari Yüksekova 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Hakkari Merkez’de 444 ucuz konut yapacak!

TOKİ'nin Hakkari Merkez projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Hakkari Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Hakkari Merkez 2022 sosyal konut projesi...

10 soruda TOKİ Hakkari Çukurca sosyal konutları!

TOKİ'nin Hakkari Çukurca projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Hakkari Çukurca projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Hakkari Çukurca 2022 sosyal konut projesi...

5 soruda TOKİ Hakkari Sosyal Konut Projesi 2022! Hakkari ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Hakkari konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Hakkari ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Hakkari Gazi Mahallesi 297 konut ihalesi bugün!

Hakkari İli, Merkez İlçesi, Gazi Mahallesi 297 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Hakkari'ye 297 yeni konut! İhalesi yarın!

Hakkari İli, Merkez İlçesi, Gazi Mahallesi 297 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Hakkari 297 konut ihalesi 8 Nisan'da!

Hakkari İli, Merkez İlçesi, Gazi Mahallesi 297 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 8 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Hakkari TOKİ kura sonucu isim isim tam listesi 20 Mayıs!

Hakkari TOKİ kura sonucu isim isim tam listesi 20 Mayıs haberimizde yer alıyor. İşte Hakkari TOKİ kura sonucu isim isim tam listesi 20 Mayıs ve TOKİ Hakkari kura sonuçları 2+1 ve 3+1...

TOKİ Hakkari kura sonuçları 20.05.2020 isim listesi!

TOKİ Hakkari kura sonuçları 20.05.2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Hakkari kura sonuçları 20.05.2020 isim listesi ve TOKİ 100 bin konut Hakkari kura sonucu...

toki hakkari teslimleri Haberi

toki hakkari teslimleri

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından terör mağdurları için hayata geçirilen ve inşaatı tamamlanan bin 256 konut, hak sahiplerine teslim ediliyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere görei Hakkari Yüksekova'da huzur ve güvenliğin tesisi amacıyla 4 sene önce PKK'lı teröristlere yönelik olarak başlatılan, "Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu"ndan sonra teröristlerin neden olduğu mağduriyetin giderilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Terör saldırılarında konutları yıkılan ya da kullanılamayacak durumda olanlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı TOKİ tarafından Esenyurt Mahallesi'nde inşa ettirilen, doğal gaza uyumlu, çevre düzenlemeleri, park, taziye evi, cami, okul ve iş yerleri ile modern standartlarda inşa edilen 3 bin 63 konut, büyük ölçüde tamamlandı. Bunlardan inşaatı tamamlanan bin 256 konut hak sahiplerine teslim edildi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sebebiyle yoğunluk oluşmaması için konutlar...