26 / 04 / 2024

toki haziran iş yeri satışları

toki haziran iş yeri satışları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 21 kentteki 111 iş yerini bugün yapılacak ihaleyle satışa çıkarıyor. 

İslam Memiş 1 Haziran'ı işaret etti! Elinde birikimi olanlar yaşadı

Altın uzmanı İslam Memiş 1 Haziran'a odaklandı. Ünlü ekonomist İslam Memiş, işsizlik ve dolar konularında önemli tahminler yaptı. İşte tüm detaylar...

TOKİ bitiremediği projeler için günde 56 bin TL tazminat ödüyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) hesaplarının ele alındığı TBMM KİT Komisyonu'nda, kurumun günde 56 bin lira tazminat ödediği ortaya çıktı. TOKİ tarafından 8 yılda ödenen tazminat 145 milyon liraya ulaştı.

Gümüşhane'de 62 adet alt gelir grubu TOKİ Konutları için kura çekildi!

Gümüşhane’de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Çamlıca Mahallesinde hayata geçirilen 2+1 alt gelir grubu konutları için kura çekimi yapıldı.

Bitlis TOKİ projesindeki iş yerleri için teslimler sona eriyor!

TOKİ Bitlis Merkez Atatürk Mahallesi Projesi’nde yer alan işyeri sahipleri için son teslim tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ'den iş yeri edindirme projesi geliyor!

İnşaat sektörü ile ilgili bir takım açıklamalarda bulunan MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, TOKİ ile birlikte "uzun vadeli konut edindirme projesi" gibi "iş yeri edindirme projesi" yaptıklarını söyledi. .

TOKİ 262 iş yeri ve 24 konut için teklif almaya devam ediyor!

TOKİ, 36 ilde 262 iş yerini ve 12 ilde 24 adet konutu açık artırma ile 24 Temmuz 2018'de satışa sundu. TOKİ 262 iş yeri ve 24 konut için açık artırma tamamlandı.

TOKİ 262 iş yeri ve 24 konutu bugün satışa çıkarıyor!

TOKİ, 36 ilde 262 iş yerini ve 12 ilde 24 adet konutu bugün açık artırma ile yarın satışa çıkaracak. Açık artırma saat 14.00’te TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkez binasında ve TOKİ İstanbul hizmet binasında gerçekleştirilecek.

TOKİ 262 iş yeri ve 24 konutu yarın satışa çıkarıyor!

TOKİ, 36 ilde 262 iş yerini ve 12 ilde 24 adet konutu açık artırma ile yarın satışa çıkarıyor. Açık artırma yarın saat 14.00’te TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkez binasında ve TOKİ İstanbul hizmet binasında yapılacak.

TOKİ Haziran'da 4 bin 608 konutun kurasını çekti!

TOKİ geçtiğimiz ay içide 12 ilde, 14 projede toplam 4 bin 608 konutun kurasını çekti. Hak sahipleri noter huzurunda düzenlenen kuralarla belirlendi...

TOKİ 262 iş yeri ve 24 konutu satışa çıkardı!

TOKİ tarafından 36 ilde bulunan 262 iş yeri ve 12 ilde yer alan 24 konut satışa çıkarıldı. Açık artırma usulü ile satılacak gayrimenkuller 24 Temmuz Salı günü ihale edilecek.

TOKİ 125 iş yeri ile 28 konutu 14 Mayıs'ta satışa çıkarıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi 12 ilde 125 iş yeri, 11 ilde 28 konutu 14 Mayıs'ta açık artırma ile satışa çıkarıyor...

TOKİ 71 işyeri başvuruları yarın sona eriyor!

TOKİ toplamda 7 ilde 73 işyeri satışa sunuyor. Açık satış yöntemi ile satışa sunulan işyerleri için satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor.

Muş'ta TOKİ Konutları için kura çekim hazırlığı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Muş’ta hayata geçirilen 715 konutun hak sahipleri arasında kura çekim işlemi yapıldı. 

toki haziran iş yeri satışları Haberi

toki haziran iş yeri satışları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Türkiye genelinde gayrimenkul satışı yapmaya devam ediyor. Kurum bugün saat 11:00'de yapılacak ihaleyle 21 kentte bulunan 111 iş yerini satışa çıkaracak. 

Müzayedeler  Ankara  Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile  TOKİ  İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak. Gayrimenkulleri almak isteyen alıcılar tekliflerini  Emlak Yönetim'in web adresi üzerinden gerçekleştirdi. 

Satışa çıkarılacak iş yerlerinin bulunduğu iller Ankara, Amasya, Bilecik, Diyarbakır, Erzincan, Gaziantep, İstanbul, Kırşehir, Konya, Malatya, Manisa, Niğde, Osmaniye, Rize, Samsun, Siirt, Uşak, Trabzon, Yozgat ve Zonguldak olarak belirlendi. Bu illerden iş yeri almak isteyen vatandaşlar yüzde 10 veya 25 peşinat ile 120 ve 180 ay vadeyle iş yeri sahibi olabilecek. 

Açık artırmaya yönelik bankacılık hizmetleri de Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ aracılığıyla gerçekleşecek. Başvurular ve teminatlar...