25 / 04 / 2024

TOKİ İskenderun

TOKİ İskenderun

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun'a kazandırılan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) evleri hakkında çıkan asılsız dedikoduları düzenlediği basın toplantısı ile çürüterek, hiç kimsenin bu hizmetlerin önüne geçemeyeceğini söyledi

TOKİ İskenderun konutları için müracaatlar bugün!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, verdiği sözleri tek tek yerine getiriyor. Halkın geleceğini inşa edecek olan (Toplu Konut İdaresi) TOKİ evleri için bugün düzenlenecek olan törenle müracaatlar alınacak.

TOKİ İskenderun'da 4 bin 500 konut inşa edecek!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, dar gelirliye 4 bin 500 konutluk TOKİ projesini hayata geçirmek için önlerinde engel kalmadığını söyledi.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ Hatay İskenderun 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Hatay İskenderun 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay İskenderun'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay İskenderun'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay İskenderun konut projesi...

TOKİ İskenderun Düğünyurdu projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hatay İskenderun Düğünyurdu Mahallesi 2’nci etapta hayata geçirilecek olan 486 konutun ihalesi gerçekleştirildi. 

TOKİ'den İskenderun'a yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İskenderun'da inşa edeceği millet bahçesi, sosyal donatı alanlarıyla, yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe, yepyeni bir sosyal yaşam alanı hayata geçiriyor.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

TOKİ Hatay İskenderun 2. Etap 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!​​​​​​​

TOKİ Hatay İskenderun 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Hatay İskenderun 2. Etap 2019 başvuruları ne zaman? Hatay İskenderun 2. Etap TOKİ 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Hatay İskenderun 2. Etap projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

TOKİ Hatay Düğünyurdu başvuruları başladı!

TOKİ Hatay İskenderun Düğünyurdu projesinde yer alan 29 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

İskenderun TOKİ projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Gültepe Mahallesi üst kısmında inşa edilmekte olan TOKİ inşaat alanında incelemeler yaptı.

TOKİ Hatay Düğünyurdu 3+1 başvuruları!

Hatay İskenderun Düğünyurdu TOKİ projesinde yer alan 97 adet konut için başvurular bugün başladı.

TOKİ İskenderun Haberi

TOKİ İskenderun


İskenderun halkı arasında büyük mutluluk ve sevinç yaratan TOKİ evleri için İskenderun Sanat Galerisi (Eski Evlendirme Salonu) önünde düzenlenen törenin ardından Belediye Başkanı Seyfi Dingil, basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli konularda açıklamada bulundu. Belediye Başkanı Seyfi Dingil TOKİ için sosyal medyada çıkan asılsız haberlere ve iddialara kimsenin inanmaması gerektiğini üzerine basa basa vurguladı. Belediye Brifing Salonu’nda gazetecilerle bir araya gelen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Biz kentimize yaptığımız her türlü projeyi ve hizmeti usulüne ve kurallara uygun olarak yapıyoruz. Amacımız güzel İskenderunumuzu hak ettiği gereken seviyeye ulaştırmaktır. Nitekim aylarca uğraştığımız ve vatandaşlarımızın geleceği açısından da hayati önem taşıyan TOKİ evleri içinde sona geldik, talepleri aldık. Ancak görüyoruz ki sosyal medyada bu hizmetlerimizin önüne geçmek isteyenler var. Buradan onlara...