28 / 03 / 2024

toki ısparta çünür kura sonuçları 11 mayıs 2020

toki ısparta çünür kura sonuçları 11 mayıs 2020

TOKİ Isparta Merkez Çünür kura sonuçları 11 Mayıs 2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Isparta Merkez Çünür kura sonuçları 11 Mayıs 2020 listesi ve TOKİ Çünür kura sonucu kazananlar listesi...

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak?

TOKİ projelerine başvuru yapan ve kurada adı çıkmayan pek çok kişi TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte o soruların yanıtları...

TOKİ para iadesi nasıl geri alınır? Hangi bankalardan paramı iade alabilirim?

Sosyal konut projeleRinde kendisine Konut çıkmayan ama yatırdığı 500 TL başvuru parasını geri almak isteyen vatandaşlar TOKİ'de parası kalmış, yada almasını bilmeyen vatandaşlar bu haber tam olarak sizi ilgilendiriyor. Peki TOKİ para iadesi nasıl geri alınır? Hangi bankalardan paramı iade alabilirim

TOKİ çıkmayan parasını ne zaman alacak 2022? TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?

TOKİ’nin kuralarında ismi çıkmayan vatandaşlar, başvuru paralarını nasıl geri alabileceklerini araştırıyor. İşte “TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?” sorusunun araştırılan yanıtı!

TOKİ Konya Güneysınır 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!    

TOKİ Konya Ereğli 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Güneysınır'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Güneysınır'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Güneysınır sosyal konut projesi...

TOKİ sosyal konut projesinde maaş sınırı belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları!

TOKİ sosyal konut projesinde maaş sınırı belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları nelerdir? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

TOKİ sosyal konutlar için maaş sınırı belli oldu! İşte TOKİ sosyal konut projesine dair son gelişmeler!

TOKİ vasıtası ile 81 ilde hayata geçecek sosyal konut projelerinin detayları ortaya çıkmaya başladı. TOKİ sosyal konut projesinde en çok araştırılan konu başvuru şartı olan maaş sınırı yanıt buldu.

TOKİ kurasında ismi çıkmayanlar dikkat! TOKİ para iadesi nasıl alınır? Bu yolları deneyin

Ev sahibi daha kolay hale getiren TOKİ projeleri devam ederken, ‘TOKİ para iadesi nasıl alınır’ soru yanıt buluyor. Kura çekimleri sonrası para iadesi almak isteyen vatandaşların izlemeleri gereken yollar var. İşte detaylar…

TOKİ Konya Güneysınır projesi için düğmeye bastı! Yeni konutlar geliyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Güneysınır'da 114 yeni konut ve 8 dükkan inşa edecek.

TOKİ Konya Güneysınır projesi için düğmeye bastı! 114 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileler için konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Konya Güneysınır'da 114 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Konya Güneysınır'a 114 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Güneysınır'da 114 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 4 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Güneysınır'da 114 yeni konut inşa edecek!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya ili Güneysınır ilçesinde 114 konut ve 8 dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Konya Güneysınır'a 114 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Güneysınır'da 114 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

toki ısparta çünür kura sonuçları 11 mayıs 2020 Haberi

toki ısparta çünür kura sonuçları 11 mayıs 2020

Yeni konut üretim çalışmalarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek olan 100 bin yeni konutla dar ve orta gelirli aileler ev sahibi olacak.

TOKİ 2020 projeleri kapsamında Isparta Çünür'de de yeni konutlar yapılacak. TOKİ 100 bin konut projelerinin kura çekilişleri 28 Nisan 2020 tarihi itibariyle başladı.

TOKİ Isparta Merkez Çünür kura sonuçları 11 Mayıs 2020 listesi!
TOKİ Isparta Merkez Çünür kura sonuçları 11 Mayıs 2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Isparta Merkez Çünür kura sonuçları 11 Mayıs 2020 listesi ve TOKİ Çünür kura sonucu kazananlar listesi...

TOKİ Isparta Merkez Çünür kura sonuçları 11 Mayıs 2020 listesi haberimizde yer alıyor. TOKİ Isparta Merkez Çünür kura sonuçları 11 Mayıs 2020 listesi hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi...