29 / 03 / 2024

toki istanbul akaryakıt istasyonu

toki istanbul akaryakıt istasyonu

TOKİ, İstanbul, İzmir ve Adana'da bulunan bakım ve akaryakıt istasyonu arsalarını "açık artırma" yöntemi ile satışa sundu.

Pendik Belediyesi İstanbul'da 3 taksitle akaryakıt istasyonu satacak!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik'te yer alan akaryakıt ve servis istasyonunu satışa çıkardı.

İstanbul'un 4 ilçesinde akaryakıt istasyonu yapım ve kiralama ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul, Beykoz, Eyüpsultan, Pendik ve Başakşehir'de akaryakıt istasyonları inşa edilerek işletilmeye verilmesi işi için ihale düzenliyor.

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu 39.5 milyon TL'ye satışta!

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa 39 milyon 500 bin TL'ye satışa sunuldu...

İnternet İnşaat Tarım Tekstil Akaryakıt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. açıldı!

İnternet İnşaat Tarım Tekstil Akaryakıt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmur Dicle tarafından açıldı.

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu satışa sunuldu! 

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki 2 bin 930 metrekare büyüklüğündeki Akaryakıt İstasyon Alanı imarlı arsasını satışa çıkardı. 

Geodek Harita İnşaat Akaryakıt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Geodek Harita İnşaat Akaryakıt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 80 bin TL sermaye bedeli ile Osman Gümüşel tarafından kuruldu.

İstanbul’da 45, Ankara’da 64 akaryakıt istasyonu satılık!

Akaryakıt istasyonu sahipleri son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı iş yerlerini teker teker satmaya başladı. Türkiye'de en fazla satılık akaryakıt istasyonu ise Ankara'da yer alıyor.

TOKİ, 3 ildeki bakım ve akaryakıt istasyon arsalarını satıyor!

TOKİ, İstanbul, İzmir ve Adana'da bulunan bakım ve akaryakıt istasyonu arsalarını "açık artırma" yöntemi ile satışa sundu.

TOKİ Kayabaşı akaryakıt tesis alanına 37 milyon TL teklif!

TOKİ Başakşehir Kayabaşı bölgesindeki 902 ada, 6 parselde yer alan 4 bin 62,78 metrekarelik bakım ve akaryakıt tesis alanını satışa çıkardı. Arsaya 37 milyon TL teklif geldi.

Arda Turan İstanbul'da akaryakıt istasyonu açacak!

Türk futbolunun en başarılı ismi Arda Turan akaryakıt sektörüne giriyor. Opet ile bir yıllık anlaşma yaparak iki reklam filmi çeken Arda Turan, İstanbul’da da Opet akaryakıt istasyonu açmak için şirketten yer bekliyor.

TOKİ akaryakıt alımı işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek!

TOKİ akaryakıt alımı işi ihalesi bugün saat 11.00'de gerçekleşecek. İhale T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak.

Çatısan Çatı İzolasyon Demir Çelik Mühendislik Akaryakıt Taş. İnşaat San.ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. açıldı!

Çatısan Çatı İzolasyon Demir Çelik Mühendislik Akaryakıt Taş. İnşaat San.ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. Mevlüt Suat Değirmecioğlu Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Büyükçekmece, Çakmaklı Mahallesi'nde açıldı.

TOKİ akaryakıt alımı işi ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ akaryakıt alımı işi ihalesi bugün saat 11.30'da gerçekleşecek. İhale T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak.

toki istanbul akaryakıt istasyonu Haberi

toki istanbul akaryakıt istasyonu

TOKİ'den arsa müzayedesi

- TOKİ, İstanbul, İzmir ve Adana'da bulunan bakım ve akaryakıt istasyonu arsalarını "açık artırma" yöntemi ile satışa sundu

ANKARA (AA) - Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, İzmir ve Adana'da bulunan bakım ve akaryakıt istasyonu arsalarını "açık artırma" yöntemi ile satışa sundu.


TOKİ Başkanı Ergün Turan, yaptığı yazılı açıklamada, alt ve orta gelir grubundaki vatandaşlara konut üretebilmek için atıl durumdaki kamu arazilerini değerlendirdiklerini, aynı zamanda sanayi, eğitim, sağlık, turizm ve kamu yatırımları için de arsa ürettiklerini belirtti.


İstanbul'un Başakşehir ilçesi Kayabaşı bölgesinde bakım ve akaryakıt tesis alanları niteliğindeki taşınmazları yüzde 25'i peşin, 6 ay vade ile açık arttırmaya sunduklarını aktaran Turan, "İstanbul'un kentsel gelişim bölgesi Kayabaşı'nda toplu konut alanlarının içinde Olimpiyat Stadı'nın kuzeyinde yapımına başlanan ülkemizin en büyük şehir...