27 / 04 / 2024

toki İstanbul Medeniyet Üniversitesi

toki İstanbul Medeniyet Üniversitesi

TOKİ tarafından İstanbul Üsküdar İlçesi’nde İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası ile Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi binalarının ihalesi yapıldı.

TOKİ İstanbul Medeniyet Üniversitesi ihalesi 24 Ocak'ta!

TOKİ İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası ile Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 24 Ocak'ta yapılacak.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi fakülte binaları inşaat ihalesi 18 Ocak'ta!

TOKİ'nin İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası ile Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi Binası İnşaat ihalesi tarihi 18 Ocak 2017 olarak belirlendi.

TOKİ İstanbul Medeniyet Üniversitesi laboratuvar binası ihalesi 28 Mart'ta!

TOKİ İstanbul Medeniyet Üniversitesi merkezi laboratuvar binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 28 Mart 2016 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi 1. Etap hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul Medeniyet Üniversitesi 1. Etap Kapsamında Bulunan Binalara Ait Uygulama Projeleri, Zemin Etüdleri, Mahal Listeleri, Teknik Şartnameleri, Metraj ve Keşiflerinin Hazırlanması Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün yapılacak.

Medeniyet Üniversitesi Kuzey ve Güney Yerleşke Alanları plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kuzey ve Güney Yerleşke Alanları Nazım İmar Planı Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sözleşmeli personel alınacak İşte şartlar…

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörlüğü, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın ilgili maddeleri uyarınca, 2020 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak üzere 34 sözleşmeli personel istihdam edeceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı Ağustos'ta açılacak!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağustos'ta ilk etabının hizmete açılması hedeflenen yeni binasıyla şehir hastanesi statüsüne kavuşarak, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olarak hizmet sağlayacak. 

İstanbul'da yeni bir şahlanış yapmak istiyoruz!

Bakan Murat Kurum, "Cumhurbaşkanımızın belediye başkanı olduğu dönemde İstanbul medeniyet yürüyüşüne kaldığı yerden çok daha güçlü bir şekilde yeniden başlamıştır. Çünkü İstanbulumuz çöp dağlarından, çamurdan, çukurdan, kötü belediyecilikten o güne kadar kurtulamamıştı" dedi...

İstanbul Medeniyet Üniversitesi BİLTAM açıldı!

TOKİ tarafından inşası yürütülen Türkiye'nin örnek üniversite yerleşkelerinden biri olan İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde yer alan Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Laboratuvarı (İMÜ-BİLTAM) açıldı...

İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde bilim ve teknoloji merkezi açıldı!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin açılışı ile Ziraat Bankası Kütüphanesi'nin temel atma töreni yapıldı...

İstanbul Medeniyet Üniversitesi fakülte inşaatı ihalesi yarın!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası İle Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi fakülte inşaatı ihalesi 28 Ağustos'ta!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası İle Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 28 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Teknopark Yönetici Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Teknopark Yönetici Anonim Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeliyle Kadıköy'de kuruldu.

Bazı alanlar İMÜ ve BÜ için teknoloji geliştirme bölgesi oldu!

Bazı alanlar İstanbul Medeniyet Üniversitesi (İMÜ) ile Boğaziçi Üniversitesi (BÜ) için teknoloji geliştirme bölgesi olarak ilan edildi..

Medeniyet Üniversitesi Üsküdar Kampüsü imar planı askıda!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi mülkiyetindeki İstanbul Üsküdar'daki parsellerin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Türkiye'de her yıl TOKİ özel sektör işbirliği ile 700 bin konut üretiliyor!

Medeniyetler İttifakı Türkiye Eşgüdüm Kurulu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Uluslararası Medeniyet Araştırmaları Merkezi tarafından gerçekleştirilen “Medeniyetler İttifakı İstanbul Konferansları”nın beşincisi düzenlendi.

toki İstanbul Medeniyet Üniversitesi Haberi

toki İstanbul Medeniyet Üniversitesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Üsküdar İlçesi’nde İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası ile Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi binalarının ihalesi yapıldı. 24 Ocak, Salı günü gerçekleştirilen ihale kapsamında altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kuzey Kampüsü; Üsküdar İlçesi, Bulgurlu Mahallesi sınırları içerisinde, D-100 Karayoluna paralel, 275.000 m² alan üzerinde Merkez Laboratuvar, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi ile Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi olmak üzere üç adet bina da projelendirildi. Merkezi Laboratuvar Binasının ihalesi daha önce yapılarak inşaatına başlanıldı.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi yaklaşık, 60.000 m² inşaat alanına sahip ve 15 bin öğrenciye eğitim vermek üzere tasarlandı. Binada 12 anabilim dalı ve bu bölümlere ait, idari ve akademik birimler,...