25 / 04 / 2024

TOKİ işyeri başvuru

TOKİ işyeri başvuru

TOKİ işyeri başvurularına dair merak edilen ayrıntılar araştırılıyor. Peki TOKİ işyeri başvuruları başladı mı? İşte detaylar!

Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı için başvuru tarihleri açıklandı mı? Ticaret Bakanlığı personel alımı 2023 detayları!

Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı detayları, iş arayan pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı için başvuru tarihleri açıklandı mı? Ticaret Bakanlığı personel alımı 2023 detayları...

Uygun fiyata ev ve iş yeri arayanları müjde! TOKİ 43 ilde konut, 17 ilde iş yeri satacak! İşte başvuru tarihi...

Ev ve iş yeri satın almak isteyenlere güzel haber TOKİ'den geldi. TOKİ, 43 ilde konut, 17 ilde iş yeri satışı yapılacağını ilan etti. İşte başvurulara ilişkin tüm detaylar...

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

Kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor! İşte son dakika detayları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor. Cumhurbaşkanı kararıyla yapılandırma için başvuru süresi bir ay uzatılarak 30 Haziran 2023 tarihine çekilecek. Böylelikle ilk taksit ödeme süresi de bir ay uzamış olacak.

Yarısı Bizden kampanyasında bağımsız bölüm için başvuru sayısı 467 bine ulaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında bugün itibarıyla 467 bin bağımsız bölüm için başvuru yapıldığını söyledi.

Trakya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvuru şartlarını açıkladı! Tam 216 kişi alınacak!

​​​​​​​Trakya üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvuru şartlarını açıkladı. Tam 216 kişilik kadro için aranan şartlar haberimizde yer alıyor.

Türk Telekom personel alımı yapacak! KPSS 'siz deneyimsiz dolgun maaşı iş için başvuru detayları!

Yeni bir iş fırsatı duyurusu yapıldı! İş arayanlar dikkat! KPSS şartı aranmadan ve deneyim gerekliliği olmadan işe alım yapılacak. Kurum personel alımı yapacak! KPSS'siz deneyimsiz dolgun maaşı iş için başvuru detayları!

Kızılay Şubat ayı için memur alımına başladı! Hemen Kızılay’da KPSS’siz memur olun! İşte başvuru şartları!

Kızılay personel alımı yapacağını açıkladı. Farklı alanlarda yapılacak olan alımlar için başvuru şartları da belli oldu. İşte detaylar!

2023 mazot gübre desteği son başvuru tarihi! Mazot gübre desteği nasıl alınır?

Mazot gübre desteği başvuru tarihinde sona yaklaşılıyor. İşte 2023 mazot gübre desteği son başvuru tarihi!

Arsa ve iş yeri başvurularında flaş gelişme! Bakan bizzat açıkladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında arsa için 1 milyon 177 bin 56, iş yeri için 73 bin 135 başvuru yapıldığını duyurdu.

TOKİ arsa ve iş yeri başvuruları 2 gün sonra sona erecek! Bu tarihe dikkat!

Arsa ve iş yeri almak isteyenlerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın arsa ve iş yeri başvuruları 2 gün sonra sona eriyor...

TOKİ 2022 arsa ve iş yeri başvuruları 10 gün sonra sona eriyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının arsa ve iş yeri başvuruları 10 gün sonra sona eriyor. Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

TOKİ işyeri başvuru Haberi

TOKİ işyeri başvuru

TOKİ işyeri başvuruları gündemde yer alıyor. Sosyal konut başvurularından sonra TOKİ işyeri başvurularına dair detaylar da merak ediliyor. Kendi işini kurmak isteyen kişiler, TOKİ işyeri başvurularının ne zaman başlayacağını sorgulamaya başladı.

İşte TOKİ işyeri başvurularına dair merak edilen detaylar…

TOKİ İŞYERİ BAŞVURULARI BAŞLADI MI?

TOKİ sosyal konut başvurularının başlamasından sonra işyeri başvurularının başlayacağı tarihte merak ediliyor. Peki, TOKİ işyeri başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yayımlanan duyuru sonrasında arsa ve işyeri başvuruları için ayrıntılar belli oldu.

Yapılan açıklamalara göre; TOKİ başvuruları 10 Ekim 2022 ile 7 Kasım 2022 tarihleri arasında E-Devlet üzerinden ve İl Merkezlerinde Halk Bankası, İlçelerde ise Ziraat Bankası Şubelerinden yapılacak.

TOKİ İŞYERİ BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK? TOKİ İŞYERİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1- TC Vatandaşı olma,

2- Projenin bulunduğu il nüfusuna kayıtlı olmak...