24 / 04 / 2024

Türk Telekom personel alımı yapacak! KPSS 'siz deneyimsiz dolgun maaşı iş için başvuru detayları!

Türk Telekom personel alımı yapacak! KPSS 'siz deneyimsiz dolgun maaşı iş için başvuru detayları!

Yeni bir iş fırsatı duyurusu yapıldı! İş arayanlar dikkat! KPSS şartı aranmadan ve deneyim gerekliliği olmadan işe alım yapılacak. Kurum personel alımı yapacak! KPSS'siz deneyimsiz dolgun maaşı iş için başvuru detayları!



Bu fırsatı kaçırmak istemeyenlerin son başvuru tarihi belirtilmemiş olsa da başvuruların yoğun olabileceği düşünülerek acele etmelerinde fayda var. Başvuranlar, yüksek bir maaşla işe başlama şansına sahip olacak. Unutmayın, bu iş fırsatı sınırlı bir süre için geçerli olacak. Bu nedenle, hemen başvurarak yüksek maaşlı işe sahip olma şansını kaçırmayın.

Türk Telekom'dan personel alım ilanı! KPSS ve deneyim şartı olmadan o tarihe kadar başvuranlar yüksek maaşla işe başlayacak. Ayrıntılar haber detayımızda...

Türk Telekom personel alımı yapacak! KPSS siz deneyimsiz dolgun maaşı iş için başvuru detayları!

Türk Telekom personel alım detayları

Kahramanmaraş merkezli depremler, 11 ilde yıkımlara ve can kayıplarına neden oldu ve bu bölgelerin bazılarında altyapı neredeyse yok haline geldi. Şirketler, alt yapıyı yeniden inşa etmek için harekete geçerken, Türk Telekom da depremden etkilenen 11 il için özel bir personel alımı ilanı yayınladı.

İşe alım ilanında, istihdam sorunlarını çözmek amacıyla birtakım esnekliklerin olduğu belirtilirken, adayların pozisyonlarına göre belirli şartları taşıması gerektiği vurgulandı. KPSS puanı ve deneyim şartlarının ortadan kaldırıldığı belirtilirken, eğitim şartında herhangi bir değişiklik yapılmadı.

Türk Telekom'un, deprem bölgelerinde istihdamı artırmak için gerçekleştirdiği personel alım ilanı, bölgede yaşanan zorlu süreçlerde işsiz kalan insanlara yeni fırsatlar sunuyor.

 


Geri Dön