24 / 04 / 2024

Türk Telekom personel alımı yapacak! KPSS 'siz deneyimsiz dolgun maaşı iş için başvuru detayları!

Türk Telekom personel alımı yapacak! KPSS 'siz deneyimsiz dolgun maaşı iş için başvuru detayları!

Yeni bir iş fırsatı duyurusu yapıldı! İş arayanlar dikkat! KPSS şartı aranmadan ve deneyim gerekliliği olmadan işe alım yapılacak. Kurum personel alımı yapacak! KPSS'siz deneyimsiz dolgun maaşı iş için başvuru detayları!



Personel alımına ilişkin şartlar şöyle

Ticari ve kurumsal fonksiyonlarda çalışmak isteyen adaylar genellikle iktisadi ve idari bilimler, endüstri mühendisliği veya işletme mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları tercih edilir. Bu bölümlerde verilen eğitim, işletme ve yönetim konularında temel bilgileri öğrenmenizi sağlar ve iş hayatına hazırlar.

Ancak, teknoloji fonksiyonları için gereken yetkinlikler farklı olduğundan, IT veya Elektrik-Elektronik gibi mühendislik bölümlerinden mezun olma şartı hala geçerlidir.

Türk Telekom, teknisyen pozisyonları için 30 yaş sınırı koşarken, diğer pozisyonlarına ilişkin detaylar da paylaşıldı. Bilişim, elektrik-elektronik, haberleşme, enerji veya diğer teknik bölümlerden mezun olan 2 yıllık meslek yüksekokulu öğrencileri, 25 yaş altındaysa 3. veya 4. sınıf öğrencisiyken başvurabilirler.

Türk Telekom, yerinde çalışma modelini geliştirerek, bulunduğu bölgeden başvuru yapabilecek adaylar için bölgeden taşınmaları durumunda İstanbul veya Ankara'da hibrit çalışma seçenekleri sunacaklarını açıkladı. Ayrıca, stajyer pozisyonları için uzaktan çalışma sistemleri de kullanılabilir.

Türk Telekom'un bu kampanyasına inanamayacaksınız! Bu habere hemen bakın

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’dan yılın kampanyası! Kullanıcılar derin bir oh çekecek!

Faturalar cep yakarken iki dev birleşti muhteşem kampanya ortaya çıktı! İşte şartlar


Geri Dön