25 / 04 / 2024

toki izmir projeleri 2020

toki izmir projeleri 2020

İzmir İli Seferihisar İlçesi Camiikebir Mahallesi 1. Bölge 410 Konut, 30 Adet Dükkan, 1 Adet Cami ve 1 adet İlköğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ İzmir Selçuk projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Selçuk projesinin 2. ve 3. etabı için ÇED süreci başladı.

TOKİ İzmir Kemalpaşa 2. Etap ihalesi yarın! 

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Çambel Mevkii 2. Etap 474 Adet Konut ve 63 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek...

TOKİ İzmir Kemalpaşa 3. Etap ihalesi yarın!

İzmir İli,Kemalpaşa İlçesi, Çambel Mevkii 3. Etap 516 Adet Konut ve 14 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ İzmir Aliağa 614 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Aliağa 614 konut projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ İzmir Aliağa 614 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Aliağa'da inşa edeceği 614 konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den İzmir'e 161 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar 2020 projesi için düğmeye bastı. Toplam 161 yeni konutun yer alacağı projenin ihalesi 17 Mart'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ'den İzmir'e 679 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Kemalpaşa projesi için düğmeye bastı. Toplam 679 yeni konutun yer alacağı projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den İstanbul, Ankara ve İzmir'e 2 bin 689 yeni konut!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul, Ankara ve İzmir'de 2 bin 689 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den İzmir' 679 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Kemalpaşa projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Rize projeleri için geri sayım başladı! Bu ilçeye 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize projeleri için geri sayım başladı. İşte Rize TOKİ projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Aksaray projeleri için start verdi! 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projeleri için start verdi. 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak. Sakın kaçırmayın...

TOKİ Rize projeleri için yeni tarih belli oldu! TOKİ'den konut bekleyenler hemen bakın!

TOKİ Rize projeleri için yeni tarih resmen belli oldu. TOKİ'den konut bekleyenler hemen tek tek açıklanan bu tarihlere bakın...

TOKİ Ankara projeleri için yeni tarih belli oldu! Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara 2023 projeleri için yeni tarih belli oldu... Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Afyon projeleri için tarih belli oldu! 216 konutluk iki yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyon 2023 projeleri için tarih belli oldu. Tam 216 konutluk iki yeni proje geliyor...

TOKİ İstanbul projeleri için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçeye tam 665 yeni konut geliyor!

TOKİ İstanbul projeleri için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi... Tek bir ilçeye tam 665 yeni konut geliyor...Bu tarihi kaçırmayın!

Edirne TOKİ 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye tam 449 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne projeleri için yarın ihaleye çıkıyor. Projelerde toplam 449 konut yer alacak.

TOKİ İzmir 2023 projelerinde son dakika! Üç yeni projeyle tam 892 konut geliyor! Aman kaçırmayın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir projeleri için ihale tarihlerini de tek tek açıkladı.

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Tam 369 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Tam 369 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ İzmir 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu! 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu... 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor... Aman kaçırmayın...

TOKİ Yozgat projeleri için tarih açıklandı! İki yeni projede tam 202 konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat projeleri için tarih açıklandı... İki yeni projede tam 202 konut geliyor...

TOKİ Konya projeleri için beklenen tarih geldi! 3 projede tam 188 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projeleri için beklenen tarih geldi. 3 projede tam 188 yeni konut geliyor! Kaçırmayın...

toki izmir projeleri 2020 Haberi

toki izmir projeleri 2020

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir projesi için düğmeye bastı.

Dar ve orta gelirlileri düşük peşinat ve ödeme koşullarıyla ev sahibi yapan TOKİ, İzmir Seferihisar'da da yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ İzmir Seferihisar projesi, Camikebir Mahallesi'nde yükselecek. Projede 410 adet konut ve 30 adet dükkan yer alacak. Projenin ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

İhale ilanı:
İzmir İli Seferihisar İlçesi Camikebir Mahallesi 1. Bölge 410 Konut, 30 Adet Dükkan, 1 Adet Cami ve 1 Adet İlköğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin...