20 / 04 / 2024

toki kaç konut sattı

toki kaç konut sattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ vasıtasıyla 840 bin konut inşa ederek özel sektöre örnek teşkil eden bir şehircilik hamlesi başlattıklarını söyledi. 

TOKİ konutlarına ilişkin 5 sorun mecliste!

Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, TOKİ tarafından yapılan konutlara ilişkin sorunları meclis gündemine taşıdı. Tor, sorularının Başbakan Davutoğlu tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını talep etti..

TOKİ 664 bin 417 konut rakamına ulaştı!

TOKİ "Toplu Konut Üretim Raporu" verileri yayınlandı. Rapora göre 81 il, 3 bin 76 şantiyede 664.417 bin konut sayısına ulaşıldı, 126 bin 951 adet konutun inşaatı devam ediyor.

TOKİ 663 bin konut rakamına ulaştı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı "Toplu Konut Üretim Raporu" verilerini yayınladı. 532 bin 751 konutun teslimini gerçekleştiren TOKİ 663 bin konut rakamına ulaştı.

TOKİ 660 bin 345 konut sayısına ulaştı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı "Toplu Konut Üretim Raporu" verilerini yayınladı. 123 bin 419 adet konutun inşaatına devam eden TOKİ 660 bin 345 konut sayısına ulaştı.

TOKİ 649 bin 498 konut rakamına ulaştı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca "Toplu Konut Üretim Raporu"nun verileri yayınlandı. 649 bin 498 konut rakamına ulaşan TOKİ 121 bin 527 adet konutun inşaatına devam ediyor.

TOKİ 641 bin 227 konut rakamına ulaştı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 83 il, 3 bin 31 şantiyede 641 bin 227 konut rakamına ulaştı. TOKİ 544 bin 15 konutun satışı gerçekleştirdi ve 520 bin 400 konutu teslim etti.

TOKİ 641 bin 208 konut rakamına ulaştı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 'TOKİ Konut Üretim Raporu'nu yayınladı. Aralık ayı itibariyle 641 bin 208 konut rakamına ulaşan TOKİ'nin ürettiği konutların 542 bin 216'sı sosyal konut niteliğinde...

Kıbrıs'ta gizemli nüfus çıkmazı! Kaç konut ve iş yeri olduğu bilinmiyor! 

Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği Başkanı Raif Çukurovalı Kıbrıs'ta kaç konut ve işyeri binası olduğunu bilmediklerini açıkladı. 

TOKİ’den konut müjdesi! O ile tam 220 bin konut yapılacak!

TOKİ, 6 Şubat depremlerinden ağır yara alan Hatay’a 220 bin konut yapacak. 40 bin konutun yılbaşında depremzedelere teslim edilmeye başlanacağı belirtilirken, hangi ilçelere kaç konut yapılacağı da belli oldu.

Viva Perla Projesi nerede? Viva Perla projesinde kaç konut var?

Tarhan İnşaat imzasıyla inşa edilen Viva Perla Projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Viva Perla Projesi nerede? Viva Perla projesinde kaç konut var? İşte detaylar...

TOKİ Bursa 2023 projesi için resmen Temmuz müjdesi geldi! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

TOKİ Bursa 2023 projesi için resmen Temmuz müjdesi geldi... Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor... İşte TOKİ Bursa 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Ordu 2023 projesiyle bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu Aybastı 2023 projesiyle bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor... İşte TOKİ Ordu projesi detayları...

TOKİ Elazığ projesi için Haziran 2023 müjdesi geldi! Bakın bu ilçeye kaç konut geliyor!

TOKİ Elazığ projesi için Haziran 2023 müjdesi geldi... Bakın bu ilçeye kaç konut geliyor... İşte TOKİ Elazığ projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

580 milyar TL deprem vergisi toplanmış! Bu paralar ile kaç konut yapılabilir? İşte senelerdir toplanan paranın hesabı!

Büyük depremin ardından 1999 yılından itibaren uygulanan deprem vergisi gündeme geldi. Bu altı kalemlik vergilerin 5'i kaldırılsa da 1 tanesi hala vatandaştan tahsil ediliyor. Deprem vergisi ile kaç konut yapılabilir? İşte senelerdir toplanan paranın hesabı!

TOKİ Nevşehir Tatlarin’de kaç konut yapacak?

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Tatlarin projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Tatlarin TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Tatlarin TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Isparta Senirkent'te kaç adet konut yapacak?

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm ayrıntıları belli oldu. Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin ayrıntılarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki,  TOKİ 2022 Isparta'da hangi ilçelerde inşa edilecek? TOKİ Isparta'da kaç konut inşa edecek?

Ağrı Eleşkirt’te 80 adet TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Ağrı’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Ağrı Eleşkirt Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Mardin Artuklu’da 1.600 adet TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Mardin’de de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Mardin Artuklu Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfa Eyyübiye’de 1.256 tane TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları artık başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Şanlıurfa’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

10 soruda TOKİ Kocaeli Derince 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Derince ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ Derince projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Derince 2022 sosyal konut projesi...

toki kaç konut sattı Haberi

toki kaç konut sattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Şehircilik Günü kapsamında düzenlenen eğitim ve istişare toplantısında, önümüzdeki dönemde güç ve imkânların, kültür ve medeniyetimizi yükseltmek için daha çok kullanılacağını söyledi. "Biz dünyanın her yerinde kendine vatan yaptığı coğrafyaları imar ve inşa eden, kültürünü ve medeniyetini sürekli ileriye taşıyan bir milletin mensuplarıyız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, medeniyetin maddi unsuru olan mekân ve kültür üretimi konusunda kadim mirasın yeterince fark edilmediğine dikkat çekti.

"GÖNÜLLERİMİZ ÇORAKLAŞTI"

TOKİ Dergi'de yer alan habere göre; "Son iki asırda siyasi ve askeri üstünlüğümüzle medeniyetimizin kâinat tasavvurunu, kültürümüzün mayasını ve şehirlerimizin ruhunu kaybettik" diyen Erdoğan, Batı medeniyetinin bireysel hırsı esas alan anlayışıyla kültürel alanda tekdüzeleşmenin yaşandığına dikkat çekti. "Binalar yükseldi, yollar büyüdü, araçlar modernleşti, altyapılar gelişti fakat gönüllerimiz çoraklaştı, çölleşti, karardı" şeklinde konuşan...