26 / 04 / 2024

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir başvuruları

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir başvuruları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün başlıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Mustafa Taş: Dulkadiroğlu'nda kentsel dönüşüm acil yapılmalı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş, Dulkadiroğlu ilçesinin en öncelikli projelerinden birinin Kentsel Dönüşüm olduğunun altını çizdi.

Kahramanmaraş'ta 4 taksitle 400 metrekarelik arsa satılıyor!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'ndaki 400,08 metrekare arsayı satıyor. İşte detaylar...

Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi geldi. Paylaşılan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesindeki 40 yetiştiriciye 130 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir 5 taksitle imarlı arsalar satacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ve Onikişubat'ta yer alan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihaleleri 31 Ekim tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'ndaki 19 bin 279 depremzedenin hak sahipliği başvurusuna onay!

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden sonra hak sahipliği müracaatı yapan 19 bin 279 afetzedenin başvurusu onaylandı.

Son Dakika Kahramanmaraş'ta 3.6 büyüklüğünde deprem: AFAD az önce duyurdu

Son dakika deprem haberleri. AFAD duyurdu. Kahramanmaraş'a bağlı Dulkadiroğlu ilçesinde büyüklüğü 3.6 olan bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları...

Kahramanmaraş'taki afet konutlarının kıştan önce tamamlanması hedefleniyor!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen ve 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerinden ardından Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde toplamda 3 bin 477 konutun yapımı devam ediyor. Söz konusu konutların kış aylarından önce tamamlanması planlanıyor...

Kahramanmaraş'ta 57 futbol sahası büyüklüğündeki konteyner kentte sona yaklaşıldı!

AFAD İl Müdürü Tayfun Temur, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki 57 futbol sahası büyüklüğündeki konteyner kentte sona yaklaşıldığını söyledi.

Kahramanmaraş'taki konteyner dükkanların anahtarları teslim edildi!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde hayata geçirilen Sarayaltı ve Demirciler çarşılarındaki iş yerlerinin tahsisi için gerçekleştirilen törene katıldı.

Kahramanmaraş'ta 4,1 ve Malatya'da 3.3 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 7.03 kilometre derinlikte 4.1 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini açıkladı.

Kahramanmaraş'a 57 futbol sahası büyüklüğünde dev konteyner kent kurulacak!

AFAD tarafından Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen afetzedeler için 57 futbol sahası büyüklüğünde konteyner kent kurulacak.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu'nda! Ucuz konut fırsatı sizi bekliyor

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala tek tek merak edilmekte. TOKİ Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Kahramanmaraş'ta 8 taksit imkanıyla ve 133 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı, 8 taksit imkanıyla ve 133 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir başvuruları Haberi

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir başvuruları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir grubu projesinde toplam 15 adet konut yer alıyor. Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün başlıyor.

2 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı  TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2021 projesi için son başvuru tarihi 27 Ağustos 2021 olarak belirlendi.

Açık satış yöntemiyle satışa çıkan TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu projesi için başvurular Halk Bankası aracılığıyla alınıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir grubu projesinde en düşük konut bedeli 150 bin 779 TL, en yüksek konut bedeli 167 bin 347 TL olarak belirlendi.

Dulkadiroğlu TOKİ projesinden yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede yer alan konutlar için ödenecek peşinat tutarları 30 bin 155 TL ile 33 bin 469 TL arasında değişiyor.