27 / 04 / 2024

toki kahramanmaraş elbistan evleri

toki kahramanmaraş elbistan evleri

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi kapsamında 1 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Kahramanmaraş Elbistan başvuruları başladı.

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan başvuruları başladı!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan başvuruları başladı. Daire fiyatı 122 bin 560 TL olarak belirlenen projede 132,17 metrekarelik 3 oda 1 salon konut yer alıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan'da 1 adet konut satıyor!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan'da 1 adet konut satıyor. Başvuru dönemi 8 Nisan'da başlayacak olan projede konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan'da 100 bin 448 TL!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan toplu konut uygulaması kapsamında 1 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı. Konutun fiyatı 100 bin 448 TL olarak belirlendi...

Kahramanmaraş Elbistan'da 4.4 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan son dakika açıklaması! 

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi 4.4 büyüklüğünde sallandı. AFAD'dan konuyla ilgili açıklama geldi. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş Elbistan'a 2 bin konut daha geliyor! İmzalar atıldı! Elbistanlılara yeni konut müjdesi!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'taki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan'a, 2 bin konut daha yapılacağının müjdesini verdi. 

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Kahramanmaraş Elbistan'daki 350 köy konutu teslime hazır!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, 3 kırsal mahallede yapım çalışmaları tamamlanan 350 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu teslime hazır.

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı! Tam 261 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı... Tam 261 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan’da 240 ay vadeyle! 10 soruda TOKİ Elbistan!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer almış olacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Elbistan Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Elbistan kuraları ne zaman çekilecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş Elbistan projesi kapsamındaki konutların kura çekilişi 14 Mart'ta gerçekleştirielcek.

Kahramanmaraş Elbistan TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş Elbistan projesinde yer alan 215 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Kahramanmaraş Elbistan TOKİ kura çekilişi 14 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş Elbistan projesinde yer alan konutların kura çekilişi 14 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 215 adet konut yer alıyor. 

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş Elbistan projesinde yer alan 215 adet konut yarın itibariyler satışa çıkıyor.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 3 yeni okul inşa edecek!

Kahramanmaraş ili, Elbistan İlçesi, Büyükyapalak Mah 12 Derslikli Eğitim Binası ,Dulkadiroğlu İlçesi, Çınarlı Mah 12 Derslikli Eğitim Binası, Onikişubat İlçesi, Yürükselim Mah 24 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 26 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

toki kahramanmaraş elbistan evleri Haberi

toki kahramanmaraş elbistan evleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kahramanmaraş Elbistan Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla açık satışa sunuluyor. 


TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesinde yer alan konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projedeki dairelerin alanları 132,17 metrekare olarak belirlendi. 


Projede yer alan dairelerin fiyatları 130 bin 690 TL'den başlıyor.  Kahramanmaraş Elbistan TOKİ projesinde yüzde 10 peşinatta 96 ay vade, yüzde 15 peşinatta 108 ay vade, yüzde 25 peşinatta ise 120 ay vade imkanı sunuluyor.


Satış duyurusu için