29 / 03 / 2024

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu emekli başvurusu

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu emekli başvurusu

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu emekli başvuru işlemleri 14 Mart 2016 Pazartesi günü başlıyor. Aylık taksitlerin 382 lira olarak belirlendiği projede 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor.

Kahramanmaraş'ta 6 adet konut satılıyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Kahramanmaraş Türkoğlu Belediyesi, Kahramanmaraş ili, Türkoğlu ilçesi, Merkez Mahallesinde yer alan 6 adet konutu satıyor. Peki Kahramanmaraş Türkoğlu'nda yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

Sıla Türkoğlu'nun yüzü olduğu Pure Beauty ürünleri ne kadar, kaç TL? 

Son dönemde öne çıkan genç oyunculardan birisi olan Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı oluyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Sıla Türkoğlu'nun reklam yüzü olduğu Pure Beauty BB & CC Kremlerin fiyatları ne kadar?

Genç oyuncu Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı olmaktadır. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Deprem konutları hızla yükseliyor! 6 ayda teslim edilecek!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde inşaat çalışmalarına başlanan ve hızla yükselen afet konutlarında 7/24 esasına göre çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

​​​​​​​Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki deprem konutları yükseliyor!

​​​​​​​Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen deprem konutları yükseliyor.

Kahramanmaraş köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor!

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde hasar alan Türkoğlu ilçesinde yapımı tamamlanan köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor. 

Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi: ''Depremzedelerin Köy Evleri Bayramda Anahtarlarıyla Teslim Edilecek''

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki depremzedeler için inşa edilen köy evleri, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından bayramda sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Kahramanmaraş Türkoğlu'nda 6 bin kişinin barınacağı konteyner kentlerde sona gelindi!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 6 bin depremzedenin barınmasına imkan sağlayacak tam 4 noktadaki konteyner kentlerde son hazırlıklar yapılıyor.

Sondakika...Kahramanmaraş'ta yeni bir deprem daha oldu! 

Kahramanmaraş`ın Türkoğlu ilçesinde 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7,6 kilometre olarak ölçüldü. Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Pazarcık ilçesi olarak açıkladı.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu'nda! Ucuz konut fırsatı sizi bekliyor

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala tek tek merak edilmekte. TOKİ Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Kahramanmaraş'a 136 yeni iş yeri geliyor! Tarih resmen belli oldu!

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, Kahramanmaraş Türkoğlu'nda 136 iş yeri inşa ettirecek. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta 136 adet iş yeri yaptırılacak! Yatırımcılar dikkat! 

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta 136 adet iş yeri yaptıracak. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek...

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu emekli başvurusu Haberi

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu emekli başvurusu

2016 TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Evleri'nde ödeme planına göre 12 peşin ödemelerde 180 ay yada yüzde 20 peşinat sağlandığında ise kalan bedeli 240 aya kadar taksitlendiriliyor.


Kura çekiliş tarihinin 5 Mayıs 2016 olarak öngörüldüğü proje TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu projesinde peşinatlar 13 bin 234 TL olarak kabul edilecek.


TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu emekli başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş.’nin Kahramanmaraş ilinde bulunan yetkili şubelerince yürütülecek. Projede aylık taksitler 382 TL'dir.


Toplamda 75 adet konutun emeklilere özel satışa çıkarıldığı Emekli Kahramanmaraş Türkoğlu'da daire fiyatları 114 bin 453 TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki daireler 2+1 olarak tasarlandı.


Satış duyurusu için