16 / 04 / 2024

toki Karabük Safranbolu başvuruları ne zaman bitecek

toki Karabük Safranbolu başvuruları ne zaman bitecek

Karabük Safranbolu TOKİ Evleri başvuru dönemi bugün başladı. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 414,92 TL'lik aylık taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.

Karabük Safranbolu için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili, Safranbolu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ'den Karabük Safrabolu'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımları için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Karabük İli, Safranbolu İlçesi, Yeni Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası ,Yazıköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Karabük Belen orta gelir kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Karabük Belen orta gelir kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabük Belen orta gelir kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Karabük Belen orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Karabük Belen orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi sona eriyor.

TOKİ Karabük Merkez orta gelir projesi bugün satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez orta gelir grubu projesindeki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Karabük Merkez başvuru tarihleri ve şartları 2021!

TOKİ Karabük Merkez başvuru tarihleri ve şartları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabük Merkez başvuru tarihleri ve şartları 2021...

TOKİ Karabük Merkez alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez projesi için başvurular başladı.

TOKİ Karabük Belen alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen'de yer alan projesi için başvurular başladı.

TOKİ Karabük'te 36 iş yerini satışa çıkardı!

TOKİ, Karabük'te bulunan 36 adet iş yeri açık artırma usulüyle satıyor. Vadeli, açık artırma ile satışa sunulacak iş yerleri için yüzde 25 peşinata 120 ay vade fırsatı sunulacak.

TOKİ Karabük 36 iş yeri ihalesi 14 Ekim'de!

TOKİ Karabük Merkez Belen mahallesinde yer alan 33 iş yerini ve Eflani Çelebiler mahallesinde yer alan 3 iş yerini 14 Ekim 2020'de açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor...

TOKİ Karabük Eflani Çelebiler başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Eflani Çelebiler projesindeki 16 konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Karabük Yenice projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Yenice 2020 projesinin ihalesi yapıldı.

toki Karabük Safranbolu başvuruları ne zaman bitecek Haberi

toki Karabük Safranbolu başvuruları ne zaman bitecek

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Karabük Safranbolu Projesi'nde yer alan 1 adet daire açık satış yöntemiyle satılıyor. 


Karabük Safranbolu TOKİ Evleri başvuru süresi bugün başlayacak ve 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam edecek. Projede yüzde 12 peşinatta, kalan tutar için 180 ay vade fırsatı sağlanıyor. 


Satış işlemlerini T. Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği TOKİ Karabük Safranbolu'da dairenin fiyatı 84 bin 870 TL olarak belirlendi. Projede 10 bin 184 TL peşinatla ödeme yapabilmek mümkün. 


TOKİ Karabük Safranbolu'da 75,11 metrekare olarak dizayn edilen 2 oda 1 salon konut bulunuyor. Projede aylık taksitler 414,92 TL'den başlangıç gösteriyor. 



Satış duyurusu için