27 / 04 / 2024

toki karaman konut inşası

toki karaman konut inşası

AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, TOKİ'nin Karaman'da 2 bin 34 konut inşa ettiğini açıkladı. 

TOKİ Karaman Bölükbaşı kura çekilişi 11 Aralık'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Merkez Bölükbaşı projesindeki konutların kura çekilişi 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Karaman projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Karaman projesinde 45 konut ve 22 dükkan yer alıyor.

TOKİ Karaman projesi için geri sayım başladı! Beklenen proje 14 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam edem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman'da 45 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 14 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Karaman projesi için beklenen müjde geldi! Sadece o ilçeye tam 218 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman'da 218 yeni konut inşa edecek. 

6 soruda TOKİ Karaman Sosyal Konut Projesi 2022! Karaman ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla ve merakla beklenen yüzyılın projesini sonunda halk ile paylaştı. TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ 2022 Karaman'da kaç konut inşa edecek? TOKİ 2022 Karaman'da konut fiyatları ne kadar?

TOKİ Karaman başvuru tarihleri açıklandı! Karaman'da yüzde 10 peşinat ve 180 ay vadeyle konut fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığının Karaman Merkez projesi için başvuru tarihleri açıklandı. Proje kapsamında 19 adet konut satışa çıktı.

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı başvuruları Pazartesi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Karaman Merkez Kırbağı projesinde yer alan konutlar için başvurular 14 Mart'ta başlıyor. 

TOKİ Karaman Merkez'de 317 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman'da 317 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Karaman Merkez 265 konut ihalesi bugün!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ Karaman Bölükyazı 265 konut ihalesi yarın!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman 265 konut ihalesi 11 Şubat'ta!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman Kırbağı 50 bin konut kuraları çekiliyor! 

TOKİ 50 bin sosyal konut projesi kapsamında inşa edilen Karaman Kırbağı 811 konut için hak belirleme kuraları çekiliyor...

TOKİ Karaman Merkez 265 konut ihalesi bugün!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

toki karaman konut inşası Haberi

toki karaman konut inşası

AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, Karaman’daki TOKİ yatırımlarıyla ilgili açıklama yaptı. Karamandauyanış'tan Murat Özunal'ın haberine göre; milletvekilleri yaptıkları ortak açıklamada, “2019-2021 yılları arasında Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilimizde yapımına başlanan 2034 adet konut, 4 cami, 4 adet ticaret merkezi ve bir millet bahçesi olmak üzere projelerin toplam yatırım tutarı 410 Milyon TL' ye ulaşmış olup, 2023 yılına kadar şehrimizin konut, ticarethane ve sosyal alanda her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak 1 Milyar TL' ye ulaşan yatırım hedefliyoruz. 

Karaman'ımıza verdikleri destekleri için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum ile Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Lütfi Elvan 'a teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 

Karaman’da Şubat ayında 141 konut...