24 / 04 / 2024

toki kargı konutları

toki kargı konutları

Yapımı devam eden ve büyük bir kısmı tamamlanan TOKİ Kargı Evlerinin 69 konutu için başvuru tarihi belli oldu.

TOKİ Kargı Konutları'nın ihalesi 14 Aralıkta!

TOKİ tarafından Kargı ilçesine yapılması planlanan 243 konut. Ticaret Merkezi ve Cami Projesinin ihalesi 14 Aralık Pazartesi günü yapılacak.

TOKİ Kargı'ya konut yapacak!

Ak Parti Milletvekili Muzaffer Külcü Hacıhamza’da ve Kargı’da bazı ziyaretlerde bulundu. Geçtiğimiz Cumartesi günü ilk olarak Hacıhamza’ya geçen Milletvekili Külcü, Belediye Başkanı Hayati Bahçevan tarafından karşılandı

TOKİ ve Kargı Belediyesi'nden TOKİ Kargı Konutları!

Çorum'un Kargı İlçesi'nde TOKİ konutları için start verildi ve Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen konuyla ilgili ilk açıklamasını yaptı. Konutlar Kargı Belediyesi ve TOKİ ortaklığında inşa edilecek..

TOKİ Kargı alt gelir kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kargı projesinde yer alan alt gelir grubu konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Kargı alt gelir başvuru tarihleri 2018!

TOKİ Kargı alt gelir başvuru tarihleri 2018 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Çorum Kargı Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum’un Kargı İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde hayata geçireceği 717 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Nusaybin Konutları yeni yılda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör mağdurları için TOKİ'ye yaptırılan konutların inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Kastamonu TOKİ Roman Konutları'nın anahtar teslimi yapıldı!

Kastamonu Araç İlçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Roman Konutları projesindeki dairelerin anahtar teslimleri yapıldı. 

TOKİ Darende Konutları'nın yarısı tamamlandı!

TOKİ Malatya Darende'ye 253 yeni konut kazandırıyor. TOKİ Darende Konutları projesinde inşaatın yarısı tamamlandı.

TOKİ Çorum Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Çorum'da hayata geçireceği 699 konutun ihalesi dün gerçekleştirildi. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

TOKİ Efendibey Konutları satışta!

Niğde Belediyesi ve Toplu Konut İdaresinin birlikte yürüttüğü Efendibey Mahallesi Kentsel dönüşüm projesindeki hak sahiplerinden kalan konutlar kura usulüyle satışa sunuluyor.

TOKİ Besni Konutları için kura tarihi belli oldu!

Besni Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yapımı gerçekleştirilen konutların kura çekiliş tarihi açıklandı.

TOKİ Akseki Konutları'nın kurası 16 Haziran'da çekilecek!

TOK) tarafından inşaatı devam eden TOKİ Akseki Konutları'nın kura çekimi 16 Haziran Cuma günü yapılacak.

TOKİ Beydağı Konutları'nda 71 evin kurası çekildi!

TOKİ ve Malatya Belediyesi'nce inşa edilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti. 60 hak sahibine 1 ve 2. etapta 71 daire teslim edildi.

TOKİ Nusaybin Konutları'nın temeli 30 Mart'ta atılacak!

TOKİ tarafından Mardin'in Nusaybin ilçesinde inşa edilecek konutların temeli 30 Mart 2017 günü törenle atılacak. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın katılması bekleniyor.

TOKİ GGC Konutları'nda kuralar çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti tarafından hayata geçirilen 364 konutluk GGC Konutları'nda kuralar çekildi. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, süreci değerlendirdi.

toki kargı konutları Haberi

toki kargı konutları

Yapımı devam eden ve büyük bir kısmı tamamlanan TOKİ Kargı Evlerinin 69 konutu için başvuru tarihi belli oldu.


243 konuttan oluşan TOKİ Kargı evlerinin kura çekimi yapılarak, 174 konutun sahipleri belli olmuştu. Yapım çalışmalarının tamamlanmasına kısa bir süre kala, geriye kalan 69 konut içinde başvurular 5 Aralık – 16 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılabilecek.


69 konut için gerekli başvuru Kargı Belediyesine yapılacak olup, konuyla ilgili yapılan açıklamada;

“Başvuru yapacak vatandaşlarda aranan şartlar şu şekilde belirtildi. 1-Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak, 2-Çorum İl Nüfusuna Kayıtlı Olma ( Nüfus cüzdanında Çorum-Kargı yazıyor olması) veya Kargı ilçesinde 1 yıldan az olmamak şartıyla ikamet etmesi gerekmektedir. 69 konutun 54’ü 2+1, 15’i 3+1, 2+1 için başvuruda ödenecek ücret 2.000 TL, / 3+1 için ise 4.000 TL. olup, başvuruların...