26 / 04 / 2024

toki kargı

toki kargı

Kargı'da yapılacak 275 dairelik TOKİ evleri için bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, TOKİ evlerine beklediklerinden daha büyük ilgi olduğunu söyledi.

TOKİ Kargı'ya konut yapacak!

Ak Parti Milletvekili Muzaffer Külcü Hacıhamza’da ve Kargı’da bazı ziyaretlerde bulundu. Geçtiğimiz Cumartesi günü ilk olarak Hacıhamza’ya geçen Milletvekili Külcü, Belediye Başkanı Hayati Bahçevan tarafından karşılandı

TOKİ ve Kargı Belediyesi'nden TOKİ Kargı Konutları!

Çorum'un Kargı İlçesi'nde TOKİ konutları için start verildi ve Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen konuyla ilgili ilk açıklamasını yaptı. Konutlar Kargı Belediyesi ve TOKİ ortaklığında inşa edilecek..

Çorum Kargı TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1! 

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların ayrıntıları da resmen netleşti. Peki TOKİ Çorum Kargı projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Kargı 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Çorum Kargı kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kargı projesinde yer alan 111 adet konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Kargı alt gelir kura sonuçları 11.12.2018!

TOKİ Kargı alt gelir kura sonuçları 11.12.2018 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 61 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kargı alt gelir kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kargı projesinde yer alan alt gelir grubu konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Kargı kura sonucu 11.12.2018!

TOKİ Kargı kura sonucu 11.12.2018 haberimizde yer alıyor. Projede 3+1 daireler bulunuyor.

Çorum Kargı TOKİ kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kargı projesindeki 50 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. 

TOKİ Çorum Kargı kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kargı projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Kargı'da TOKİ başvuruları için uzun kuyruklar oluştu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), Kargı ilçesinde hayata geçirdiği 717 konuttan geriye kalan 110 konut için uzun kuyruklar oluştu.

TOKİ Çorum Kargı alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Çorum Kargı 2. Etap alt gelir grubu projesinde toplam 61 adet konut bulunuyor. Proje için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Çorum Kargı 2. Etap TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kargı projesinde toplam 50 adet konut bulunuyor. Projede yer alan daireler için başvurular bugün başladı.

TOKİ Çorum Kargı alt gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Çorum Kargı alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 daireler bulunuyor.

TOKİ Kargı alt gelir başvuru tarihleri 2018!

TOKİ Kargı alt gelir başvuru tarihleri 2018 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Çorum Kargı TOKİ alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Çorum Kargı 2. Etap alt gelir grubu projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor. Projede toplam 61 adet konut bulunuyor.

toki kargı Haberi

toki kargı

Kargı Belediye Kültür Sitesinde yapılan toplantıya Kargı Belediye Başkam Zeki Şen, TOKİ Başkanlığı Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ak pınar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


'İlgi beklediğimizden büyük' 


Toplantıda bir konuşma yapan Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, "İlçemizde yapılacak olan 275 dairelik TOKİ evlerine beklentimizden daha büyük ilgi oldu. İlçemize şehir havasında bir görüntü sağlayacak TOKİ evleri ayrıca ödeme kolaylıklarıyla yüzlerce vatandaşımızın ev sahibi olma imkânını sağlayacak." dedi. 


'Kaıgı için büyük fırsat' TOKİ Başkanlığı Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca ise, TOKİ evlerinin yapım aşamasından ödeme koşullanna kadar, vatandaşların akıllanndaki sorulan tek tek cevaplayarak, TOKİ'nin Kargı halkı için fırsatı sağladığı için Belcbüyük bir fırsat olduğunu dile getirdi. 

Karaca, konuşmasının sonunda Kargı'ya bu diye Başkanı Zeki Şen'e teşekkür...