24 / 04 / 2024

TOKİ Kargı'da 275 konut yapacak!

TOKİ Kargı'da 275 konut yapacak!

Kargı'da yapılacak 275 dairelik TOKİ evleri için bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, TOKİ evlerine beklediklerinden daha büyük ilgi olduğunu söyledi.



Kargı Belediye Kültür Sitesinde yapılan toplantıya Kargı Belediye Başkam Zeki Şen,  TOKİ  Başkanlığı Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ak pınar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


'İlgi beklediğimizden büyük' 


Toplantıda bir konuşma yapan Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, "İlçemizde yapılacak olan 275 dairelik TOKİ evlerine beklentimizden daha büyük ilgi oldu. İlçemize şehir havasında bir görüntü sağlayacak TOKİ evleri ayrıca ödeme kolaylıklarıyla yüzlerce vatandaşımızın ev sahibi olma imkânını sağlayacak." dedi. 


'Kaıgı için büyük fırsat' TOKİ Başkanlığı Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca ise, TOKİ evlerinin yapım aşamasından ödeme koşullanna kadar, vatandaşların akıllanndaki sorulan tek tek cevaplayarak, TOKİ'nin Kargı halkı için fırsatı sağladığı için Belcbüyük bir fırsat olduğunu dile getirdi. 

Karaca, konuşmasının sonunda Kargı'ya bu diye Başkanı Zeki Şen'e teşekkür etti. 


Kargı-Havadis


Geri Dön