20 / 04 / 2024

kargı belediyesi

kargı belediyesi

Kargı'da yapılacak 275 dairelik TOKİ evleri için bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, TOKİ evlerine beklediklerinden daha büyük ilgi olduğunu söyledi.

TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ ve Çorum Kargı Belediyesi ortaklığı ile inşa edilen TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda toplamda 243 daire yer alıyor. TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Çorum Kargı kurası bugün!

TOKİ ve Çorum Kargı Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Çorum Kargı projesinde toplamda 243 adet daire bulunuyor. TOKİ Çorum Kargı kurası bugün yapılacak.

TOKİ Çorum Kargı kura sonucu!

Çorum Kargı Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın birlikte hayata geçirdikleri 243 konutluk projede sona gelindi. TOKİ Çorum Kargı'da kuralar çekiliyor.

TOKİ Çorum Kargı kurası yarın!

TOKİ ve Çorum Kargı Belediyesi'nin ortaklığıyla hayata geçirilen 243 konutluk TOKİ Çorum Kargı projesinde kura için geri sayım başladı. TOKİ Çorum Kargı kurası yarın..

TOKİ Çorum Kargı kura çekilişi ne zaman?

Toplam 243 adet dairenin bulunduğu proje Çorum Kargı Belediyesi'nin katkısı bulunuyor. Peki TOKİ Çorum Kargı kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Çorum Kargı 2016 kura!

TOKİ ve Çorum Kargı Belediyesi'nin ortak projesi olarak hayata geçirilen 243 adet konutluk TOKİ Çorum Kargı projesinde kura çekimi için geri sayım başladı.

Çorum Kargı TOKİ Evleri kura çekimi!

Çorum Kargı Belediyesi'nin katkılarının da bulunduğu projede 243 adet daire yer alıyor. İşte Çorum Kargı TOKİ Evleri kura çekimi...

TOKİ Çorum Kargı 2016 kura çekimi!

TOKİ ve Çorum Kargı Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü toplam 243 adet konutluk, Çorum – Kargı Belediye Projesi'nde kura heyecanı başladı. İşte, TOKİ Çorum Kargı 2016 kura çekimi..

Çorum Kargı TOKİ Evleri kura yeri!

Çorum Kargı Belediyesi'nin katkılarının bulunduğu proje 1 milyon TL değerine sahip. İşte Çorum Kargı TOKİ Evleri kura yeri....

Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası ne zaman?

Toplam 243 adet konuttan oluşan projede Çorum Kargı Belediyesi'nin katkıları da bulunuyor. Peki Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası ne zaman?

TOKİ ve Kargı Belediyesi'nden TOKİ Kargı Konutları!

Çorum'un Kargı İlçesi'nde TOKİ konutları için start verildi ve Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen konuyla ilgili ilk açıklamasını yaptı. Konutlar Kargı Belediyesi ve TOKİ ortaklığında inşa edilecek..

Başiskele Belediyesi, Seymen Koru Parkını yaptıracak!

Kocaeli'de Başiskele Belediyesi, Seymen Koru Parkını açık ihale usulü ile yaptıracak

Samsun Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi inşa edecek!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yatırım projelerinin yüzde 35'inin çevre etkili projelerden oluştuğu bildirildi

kargı belediyesi Haberi

kargı belediyesi

Kargı Belediye Kültür Sitesinde yapılan toplantıya Kargı Belediye Başkam Zeki Şen, TOKİ Başkanlığı Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ak pınar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


'İlgi beklediğimizden büyük' 


Toplantıda bir konuşma yapan Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, "İlçemizde yapılacak olan 275 dairelik TOKİ evlerine beklentimizden daha büyük ilgi oldu. İlçemize şehir havasında bir görüntü sağlayacak TOKİ evleri ayrıca ödeme kolaylıklarıyla yüzlerce vatandaşımızın ev sahibi olma imkânını sağlayacak." dedi. 


'Kaıgı için büyük fırsat' TOKİ Başkanlığı Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca ise, TOKİ evlerinin yapım aşamasından ödeme koşullanna kadar, vatandaşların akıllanndaki sorulan tek tek cevaplayarak, TOKİ'nin Kargı halkı için fırsatı sağladığı için Belcbüyük bir fırsat olduğunu dile getirdi. 

Karaca, konuşmasının sonunda Kargı'ya bu diye Başkanı Zeki Şen'e teşekkür...