20 / 04 / 2024

kargı toki konutları

kargı toki konutları

Çorum İli, Kargı İlçesi, Bahçelievler Mahallesi 717 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Kargı'da 275 konut yapacak!

Kargı'da yapılacak 275 dairelik TOKİ evleri için bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, TOKİ evlerine beklediklerinden daha büyük ilgi olduğunu söyledi.

Çorum Kargı TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1! 

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların ayrıntıları da resmen netleşti. Peki TOKİ Çorum Kargı projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Kargı 2022 ucuz konut projesi...

Çorum Kargı TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kargı projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

Çorum Kargı TOKİ Konutları kura yeri!

243 adet konuttan oluşan projede inşa çalışmaları 2013 yılında başladı. İşte Çorum Kargı TOKİ Konutları kura yeri...

Çorum Kargı TOKİ Konutları kurası ne zaman?

İnşaatına 2013 yılında başlandığı projede 243 adet daire mevcut. Peki Çorum Kargı TOKİ Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

TOKİ Amasya Ziyaret Konutları'na spor alanı inşa ediliyor!

Amasya Ziyaret Kasabası Aşağı Mahalle Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Ziyaret Toki Konutlarına çocuk oyun alanı ve spor alanı yapımına başlandı. Modern bir yer olan Ziyaret'in ihtiyaçları bir bir gideriliyor.

Adıyaman Gerger Toki Konutları'nın kura çekimi gerçekleşecek!

Toplu Konut İdaresi (Toki) ve Adıyaman Gerger Kaymakamlığı tarafından yaklaşık 2 yıl önce projelendirerek hayata geçirilen Gerger Toki Konutlarının hak sahiplerine kura ile belirlenmesi bu hafta gerçekleşiyor.

Erzican Tercan'da 288 TOKİ konutları sahiplerine kavuştu!

Tercan’da 2012 yılında yapımına başlanan 288 Toki konutları tamamlanarak hak sahiplerine verildi. Vatandaşlar gerekli olan resmi işlemlerin ardından anahtarların firma yetkililerinden aldılar.

kargı toki konutları Haberi

kargı toki konutları

Çorum İli Kargı İlçesi Bahçelievler Mahallesi 717 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer alıyor.

İhale Kayıt Numarası    :    2017/604646  
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası    :    2124954040 - 2124700316
c) Elektronik Posta Adresi    :     
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı    :    Tünel Kalıp Sistemiyle 717 Adet Konut, Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları...