24 / 04 / 2024

toki konutları kargı detay

toki konutları kargı detay

Kargı'da yapılacak 275 dairelik TOKİ evleri için bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, TOKİ evlerine beklediklerinden daha büyük ilgi olduğunu söyledi.

TOKİ Çorum Kargı kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kargı projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Kargı 2. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kargı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Çorum Kargı Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum’un Kargı İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde hayata geçireceği 717 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Çorum Kargı 2. Etap'ta başvurular 15 Mayıs'ta son!

Çorum'un Kargı ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilecek 2. etap konutlarında başvurular 15 Mayıs'ta sona erecek. 2. etap evleri 345 konut, 150 kişilik camii ve 4 dükkanlı ticaret merkezinden oluşuyor.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ ve Çorum Kargı Belediyesi ortaklığı ile inşa edilen TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda toplamda 243 daire yer alıyor. TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Çorum Kargı Konutları kura yeri!

243 adet daireden oluşan TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda kura çekimi için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Çorum Kargı Konutları kura yeri...

Çorum Kargı TOKİ Konutları kura yeri!

243 adet konuttan oluşan projede inşa çalışmaları 2013 yılında başladı. İşte Çorum Kargı TOKİ Konutları kura yeri...

Çorum Kargı TOKİ Konutları kurası ne zaman?

İnşaatına 2013 yılında başlandığı projede 243 adet daire mevcut. Peki Çorum Kargı TOKİ Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Çorum Kargı Konutları kura çekiliş yeri!

243 adet konutun kurasının yapılacağı projede kura çekilişine ücretini yatıran vatandaşlar katılabilecek. İşte TOKİ Çorum Kargı Konutları kura çekiliş yeri...

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

toki konutları kargı detay Haberi

toki konutları kargı detay

Kargı Belediye Kültür Sitesinde yapılan toplantıya Kargı Belediye Başkam Zeki Şen, TOKİ Başkanlığı Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ak pınar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


'İlgi beklediğimizden büyük' 


Toplantıda bir konuşma yapan Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, "İlçemizde yapılacak olan 275 dairelik TOKİ evlerine beklentimizden daha büyük ilgi oldu. İlçemize şehir havasında bir görüntü sağlayacak TOKİ evleri ayrıca ödeme kolaylıklarıyla yüzlerce vatandaşımızın ev sahibi olma imkânını sağlayacak." dedi. 


'Kaıgı için büyük fırsat' TOKİ Başkanlığı Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca ise, TOKİ evlerinin yapım aşamasından ödeme koşullanna kadar, vatandaşların akıllanndaki sorulan tek tek cevaplayarak, TOKİ'nin Kargı halkı için fırsatı sağladığı için Belcbüyük bir fırsat olduğunu dile getirdi. 

Karaca, konuşmasının sonunda Kargı'ya bu diye Başkanı Zeki Şen'e teşekkür...