26 / 04 / 2024

TOKİ Kayabaşı son başvuru tarihi

TOKİ Kayabaşı son başvuru tarihi

TOKİ’nin İstanbul Kayaşehir’deki alt ve orta gelir grubuna yönelik 1.500 konutluk projesinde başvurular 30 Nisan’a kadar devam edecek. Kuralar 6-7 Mayıs’ta noter huzurunda çekilecek.

Kayabaşı Kırşehir TOKİ 2018 son başvuru tarihi!

Kayabaşı Kırşehir TOKİ 2018 son başvuru tarihi 19 Ocak 2018 olarak belirlendi. Projede 991 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kayabaşı 20 Eylül son başvuru!

TOKİ Kayabaşı 20 Eylül son başvuru günü olarak belirtiliyor. 1.892 adet daireden meydana gelen projede kura çekimi 4 Ekim 2017 tarihinde yapılacak.

Kayabaşı TOKİ 1.892 konut başvuruları için son 6 gün!

TOKİ Kayabaşı projesi başvuruları 20 Eylül'de sona eriyor. Proje 1.892 adet konuttan meydana geliyor.

TOKİ Kayaşehir başvuruları için son 10 gün!

Başvuruların 5 Eylül'de başladığı TOKİ Kayabaşı projesindeki 1.892 adet konut için son başvuru tarihi 20 Eylül olarak belirlendi.

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri son başvuru!

592 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvurular 14 Haziran'da alınmaya başlandı. İşte, Peki, Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri son başvuru ne zaman?

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli son başvuru tarihi!

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli son başvuru tarihi 29 Temmuz Cuma günü olarak belirlendi. Projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Karaman Ermenek TOKİ Evleri son başvuru tarihi!

Karaman Ermenek TOKİ Evleri son başvuru tarihi başladı ve devam ediyor. Taksitlerin 236 liradan başlangıç gösterdiği projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri son başvuru günü!

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri son başvuru günü 30 Haziran 2016 olarak belirlendi. Ev fiyatlarının 149 bin 483 TL'den başladığı projede peşin ödemeler 7 bin TL'den başlıyor.

Manisa Gördes TOKİ Evleri son başvuru tarihi!

Manisa Gördes TOKİ Evleri son başvuru tarihi 31 Mayıs 2016 olarak belirlendi. Başvuru bedelinin 4 bin lira olduğu projede fiyatlar 112 bin 600 TL'den başlıyor.

Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi TOKİ Evleri son başvuru!

Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 1 adet konut açık satışa çıkarılıyor. İşte, Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi TOKİ Evleri son başvuru tarihi...

Edirne Süloğlu TOKİ Evleri son başvuru tarihi!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Edirne Süloğlu Belediyesi Konut Uygulaması projesinde yer alan 2 adet konut açık satışta sunuldu. İşte, Edirne Süloğlu TOKİ Evleri son başvuru tarihi..

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Konutları son başvuru tarihi!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Konutları son başvuru tarihi 30 Haziran Perşembe gününe kadar devam ediyor. Projede toplamda 214 adet dairenin satışa çıkarıldı.

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları son başvuru!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Adıyaman Gerger Projesi kapsamındaki 55 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki, Adıyaman Gerger TOKİ Konutları son başvuru ne zaman?

TOKİ Kayabaşı son başvuru tarihi Haberi

TOKİ Kayabaşı son başvuru tarihi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı’nca, İstanbul Kayaşehir’de 539 liradan başlayan taksitlerle satışa sunulan konutların başvurular bugün itibarıyla başladı. İdare’nin Kayaşehir’de yapımı süren bin 500 yeni konutu satışa sunduğunu ifade eden TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, başvuruların 30 Nisan’a kadar alınacağını, konut taksitlerinin de 539 liradan başlayacağını söyledi. TOKİ Başkanı Turan, Kayaşehir’de satışa sunulan bin 500 sosyal konutun dar ve orta gelir grubunda yer alan vatandaşlara dönük projelendirildiğini belirtti. 


HEDEF DAR GELİRLİLER 


Bin 100 konutun orta gelir grubu, 400 konutun ise alt gelir grubu vatandaşlara satışa sunulduğunu belirten Turan, “Amacımız hiç konut sahibi olmayan vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak. Dar gelirlilerin kira öder gibi ev almalarını istiyoruz” diye konuştu. 


3 MİLYON KİŞİYE KONUT


TOKİ’nin 3 bini aşkın şantiyede yürütülen çalışmalarla, 650 bini aşkın konut...