20 / 04 / 2024

toki kayseri kuraları

toki kayseri kuraları

Alt gelir grubu projesi kapsamında Kayseri-Melikgazi Mimarsinan Mahallesi'nde en düşük 51 bin 698, en yüksek 71 bin 708 TL olan konutların yüzde 12 peşinat ve 180 ay vade ile satışa çıkarılacağı bildirildi.

TOKİ Kayseri`de kuralar çekildi

Kayseri'de TOKİ tarafından alt gelir grubuna yönelik yaptırılacak 840 konutun sahipleri, 18 bin 500 kişi arasından kurayla belirlendi.

Kayseri TOKİ çekilişi hangi kanalda? TOKİ Kayseri arsa kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde kuralar il il çekilmeye devam ediyor. TOKİ Kayseri kura çekilişleri de merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ Kayseri kuralarına dair merak edilen detaylar!

TOKİ Kayseri Sarıoğlan 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Sarıoğlan 2. Etap projesinde yer alan konutların hak sahipleri bugün belli olacak.

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kuraları çekildi!

TOKİ'nin dar gelirli vatandaşlara yönelik yürüttüğü "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Kayseri Melikgazi Mimarsinan kuraları çekildi. Projeye 17 bin 844 başvuru yapıldı...

TOKİ Kayseri Karpuzatan 2020 kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) dar gelirli vatandaşlara yönelik yürüttüğü proje dahilinde Kayseri'de inşa edilecek 550 konutun kuraları çekildi...

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kura yeri ve saati!

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kura yeri ve saati haberimizde yer alıyor. TOKİ Kayseri Melikgazi kuraları nerede çekilecek? Mimarsinan TOKİ kura saati ne zaman?

TOKİ Kayseri Kocasinan Karpuzatan 2020 kura yeri ve saati!

TOKİ Kayseri Kocasinan Karpuzatan 2020 kura yeri ve saati haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Kayseri Kocasinan Karpuzatan kuraları nerede çekilecek? İşte TOKİ Karpuzatan kura yeri ve saati...

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kura tarihi 2+1 ve 3+1! 

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kura tarihi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kura tarihi ne zaman? Kayseri Melikgazi Mimarsinan TOKİ kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Kayseri Tomarza kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayseri Tomarza’da inşa edilecek projenin kura çekilişi gerçekleştirildi.

TOKİ Kayseri projesindeki 834 konutun sahipleri belirlendi!

Kayseri'de Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve  TOKİ  ortaklığıyla inşa edilen 834 konut için kuralar çekildi. 

TOKİ Kayseri Kocasinan, Sarız ve Bünyan kuraları çekildi!

TOKİ'nin Kayseri’nin Kocasinan, Sarız ve Bünyan İlçelerinde hayata geçirdiği 580 konutun kura çekilişi gerçekleşti.

TOKİ Kayseri İncesu kuraları çekildi!

TOKİ tarafından Kayseri’nin İncesu İlçesi’nde hayata geçirilen 3 projede toplam 1.171 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

TOKİ Kayseri İncesu'da kuralar çekildi!

Kayseri İncesu Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığına yaptığı başvuru sonucu Saraycık mahallesinde ön talebi toplanan 437 konutun kurası çekildi.

Toki Kayseri İncesu 3. etap başvuru süreci başladı!

Toki Kayseri İncesu 3. etap projesinin stoklarında bulunan 1 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. Toki Kayseri İncesu 3. etap başvuru süreci başladı.

toki kayseri kuraları Haberi

toki kayseri kuraları


T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kayseri'de 714 konut satılacak. Alt gelir grubu projesi kapsamında Kayseri-Melikgazi Mimarsinan Mahallesi'nde en düşük 51 bin 698, en yüksek 71 bin 708 TL olan konutların yüzde 12 peşinat ve 180 ay vade ile satışa çıkarılacağı bildirildi. 


13 ve 31 Ocak 2014 tarihleri arasında T.C. Halk Bankası A.Ş. Melikgazi Şubesine yapılacak olan başvurularda taksit ödemelerinin konut teslim tarihini takip eden ay başlayacağı ve taksitlerin 525.74 ile 350.57 TL arasında değiştiği kaydedildi. 



Deniz...