18 / 04 / 2024

toki Kırşehir başvurusu

toki Kırşehir başvurusu

TOKİ Kırşehir Kaman Konutları son başvuru günü 22 Temmuz olarak belirlendi. Toplamda 106 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 140 bin 157 TL'den başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kaman başvuruları ne zaman bitiyor?

Dairelerin 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildiği projede peşinat bedeli 14 bin TL'den başlıyor. Peki TOKİ Kırşehir Kaman başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir grubu başvurusu!

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir grubu başvurusu yarın başlıyor ve devam ediyor. Kurasının 3 Ağustos 2016 gününde yapılacağı projede taksitler 276 liradan başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kaman başvuruları yarın başlıyor!

Ödeme planına göre 180 aya kadar vade imkanı sağlanan projede fiyatlar 140 bin 157 TL'den başlıyor. TOKİ Kırşehir Kaman başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kındam başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam projesinde yer alan 332 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Kırşehir Kındam başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam projesinde yer alan 332 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor. 

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesindeki hak sahiplerinden tepki!

Kırşehir'in Bağbaşı ilçesindeki TOKİ 3. etap projesi kapsamında, seneler geçmesine rağmen bir türlü konutları teslim edilmeyen hak sahipleri duruma tepki gösterdi.

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları 25 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam alt gelir projesi için başvuru dönemi 25 Mayıs 2021 tarihinde başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kındam orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi alt gelir projesi başvuruları bugün itibariyle sona eriyor...

TOKİ Kırşehir Kındam orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam Mahallesi projesinde yer alan 49 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam alt gelir başvuruları başladı!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam alt gelir grubu projesi satışa çıktı.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 3. Etap Projesi'nin akıbeti TBMM'de!

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 3. Etap Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir 2020 başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar 2020 projesinde yer alan 4 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

toki Kırşehir başvurusu Haberi

toki Kırşehir başvurusu

Aylık taksitlerin 583 liradan başlangıç gösterdiği TOKİ Kırşehir Kaman projesinde kura çekilişi 3 Ağustos'ta gerçekleşecek.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 10 peşinatta kalanı 120 ay taksit, yüzde 15 peşinatta 156 ay taksitlendirme veya yüzde 25 peşinatta ise 180 ay taksit sağlanıyor.


Toplamda 106 adet dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Kırşehir Kaman projesinde peşin ödemeler 14 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


TOKİ Kırşehir Kaman Konutları son başvuru günü 22 Temmuz Cuma günü olarak belirlendi. Projede ev fiyatları 140 bin 157 TL ile 214 bin TL arasında değişiyor.


Satış duyurusu için