26 / 04 / 2024

toki konut ihaleleri 2013

toki konut ihaleleri 2013

TOKİ Osmaniye İli Merkez İlçesi Yeşilyurt Mahallesi 2. Etap 256 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşini ihaleye açıyor...

TOKİ Osmaniye Merkez 2. Etap ihalesi 17 Nisan'da!

TOKİ Osmaniye İli Merkez İlçesi Yeşilyurt Mahallesi 2. Etap 256 Adet konut inşaatı ihalesi 17 Nisan 2013 tarihinde saat 14.00'te yapılacak...

TOKİ Giresun Çamoluk Konutları ihalesi yarın 14.00'te!

TOKİ tarafından Giresun Çamoluk ilçesinde 89 adet konutun ihalesi yarın saat 14.00'te gerçekleştiriliyor...

TOKİ Bolu Mengen Pazarköy 2. Etap Konutları ihalesi bugün!

TOKİ Bolu Mengen ilçesi Pazarköy Beldesi 2. Etap'ta inşa ettireceği 69 adet konutun ihalesi bugün saat 14.00'te yapılıyor...

TOKİ Trabzon Beşikdüzü'nde 360 konutun ihalesi bugün 14.30'da!

TOKİ tarafından Trabzon Beşikdüzü'nde yaptıralacak olan 360 adet konut, 1 adet Ticaret Merkezi'nin inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesi bugün saat 14.30'da yapılıyor....

TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap'ta 1320 konutun ihalesi bugün!

TOKİ Erzincan Geçit 2.Etap 1320 Adet Konut, 1' er Adet 24 Derslikli İlköğretim Okulu ve Sosyal Tesisin ihalesi bugün yapılıyor...

TOKİ Kocaeli Çayırova'da 385 konut ve cami ihalesi 4 Nisan'da!

TOKİ Kocaeli İli; Çayırova Beldesi 385 Adet Konut , İzmit İlçesi Yahyakaptan Mahallesi Camii İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işinin ihalesi 4 Nisan 2013 tarihinde yapılacak...

TOKİ Gaziantep 516 konut ihalesi bugün gerçekleşiyor!

T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Gaziantep ili Nizip ilçesi Menderes Mahallesi 344 konut, Fatih Sultan Mahallesi 172 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ Çanakkale Ezine konut ihalesi bugün saat 15.00'te!

TOKİ Çanakkale Ezine'de 48 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesi bugün saat 15.00'te yapılıyor...

Hiç evi olmayanlar bekliyordu, TOKİ 4 yeni kampanya duyurdu! Bu illere 1.232 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 4 şehirde toplamda 1.232 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin hayata geçireceği projelerin ihaleleri Mart ayı içerisinde yapılacak.

TOKİ konut sahipleri evlerini bekliyor! 7 yıldır konutlar teslim edilmedi, vatandaş isyanda!

2017'de Çayeli'de yaşanan selin ardından sözü verilen ve yapımına 2 ay önce başlanan TOKİ Konutları hak sahiplerine teslim edilmedi. 

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'da 4 yeni kampanya! Dar gelirliye 1.318 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da 4 yeni proje inşa edecek. 1.318 konutun yer aldığı projelerin ihaleleri Şubat ve Mart ayları içerisinde yapılacak.

TOKİ'den 6 ile 1.700 konut yeni konut geliyor! Tarihler tek tek açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 şehirde 1.700 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin yeni projelerinin ihaleleri Ocak ve Şubat aylarında yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'a 3 yeni projeyle tam 1.348 konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'da 3 yeni projede toplam 1.348 konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri Ocak ve Şubat aylarında yapılacak. 

TOKİ'den İstanbul ve bir ile daha 761 yeni konut müjdesi!

Yeni projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve 1 ilde daha 761 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri 25 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ'den 8 ile 2 bin 241 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı 2 bin 241 yeni konut için düğmeye bastı. Söz konusu projelerin ihaleleri yıl sonuna kadar gerçekleştirilecek.

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Temmuz ihaleleri tek tek açıklandı! Kaçırmayın! 

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Temmuz ihaleleri tek tek açıklandı... Kaçırmayın...

Deprem bölgesindeki konutlar için ihaleler tam gaz: Müteahhitlere 21 milyar liralık ödeme yapılacak!

Deprem bölgesindeki konutlar için ihaleler tam gaz devam ediyor. Peki hangi illerde konut ihaleleri gerçekleştirildi?

Deprem konutlarında ilk ihaleleri kazan firmalar belli oldu! Kalıcı konut inşaatları başlıyor! 

Deprem bölgesinde artçı depremler devam ederken, kalıcı konut inşaatları için de harekete geçildi. Deprem konutlarında ilk ihaleleri kazan firmalar belli oldu! Kalıcı konut inşaatları başlıyor!   

TOKİ konut ve arsa başvurusu yapanlar aman dikkat! İyi niyetiniz kullanılmasın!

TOKİ konut ve arsa başvurusunda bulunanlara uyarı yapıldı. İşte TOKİ’den gelen açıklama!

toki konut ihaleleri 2013 Haberi

toki konut ihaleleri 2013


T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Osmaniye İli Merkez İlçesi Yeşilyurt Mahallesi 2. Etap 256 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşini ihaleye açıyor.


TOKİ Osmaniye Yeşilyurt Mahallesi 2. etap ihalesi yarın saat 14.00'te, T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA adresinde gerçekleştiriliyor. İhalede yer teslim itibariyle 550 iş günü süresi veriliyor.


İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.



Detaylı bilgi için tıklayın