19 / 04 / 2024

toki konut kampanya tarihleri

toki konut kampanya tarihleri

Hükümetin açıkladığı ilk kez 2 milyon liraya kadar ev alacaklara 10 yıl vadeli 0,99 faizli konut kampanyasından sonra TOKİ de indirimli ve ucuz konut için 81 ilde düğmeye basıyor. TOKİ'den uygun fiyata ev almak isteyenlerin beklediği tarih açıklandı.

TOKİ konut sahipleri evlerini bekliyor! 7 yıldır konutlar teslim edilmedi, vatandaş isyanda!

2017'de Çayeli'de yaşanan selin ardından sözü verilen ve yapımına 2 ay önce başlanan TOKİ Konutları hak sahiplerine teslim edilmedi. 

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

TOKİ'den 6 yeni kampanya geliyor! Dar gelirliye 2 bin 428 yeni konut için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ yeni projeleri kapsamında 2 bin 428 konut inşa edecek. İşte merakla beklenen o projeler...

TOKİ'den 3 yeni kampanya! 3 bin 868 taksitle 2+1 konut satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 3 yeni projesi için başvuru dönemi bugün başladı. Söz konusu projeler; Ankara, Kırıkkale ve Çorum'da yer alıyor.

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı?

Ankara'da Meydan Yapı tarafından hayata geçecek projede satışlar devam ediyor. Peki, Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı? İşte detaylar...

TOKİ konut ve arsa başvurusu yapanlar aman dikkat! İyi niyetiniz kullanılmasın!

TOKİ konut ve arsa başvurusunda bulunanlara uyarı yapıldı. İşte TOKİ’den gelen açıklama!

TOKİ konut kuraları ne zaman çekiliyor? TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekim süreci devam ediyor. Kura çekilen illerde TOKİ konutlarının hak sahipleri belli oldu. Peki diğer illerde TOKİ sosyal konut kuraları ne zaman çekilecek? İşte bütün detaylar…

TOKİ konut arsalarında 10 yıl faizsiz taksit! Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamında konut arsalarının tüm detaylarını anlattı. İşte ayrıntılar…

TOKİ konut, iş yeri ve arsa indiriminden bu kişiler yararlanamayacak! Az vaktiniz kaldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta açıkladığı TOKİ indirim kampanyasının detayları belli oluyor. Peşin ödeme ile birlikte büyük bir indirim elde edecek vatandaşların karşılaması gereken iki kriter bulunuyor. İşte TOKİ indirim kampanyasına dair bilinmesi gerekenler…

TOKİ konut fiyatları sabit mi, artacak mı? TOKİ konut 2+1 ve 3+1 ödeme planı nasıl?

TOKİ sosyal konut taksitlerinin sabit olup olmayacağı sıklıkla sorulmaktadır. İşte sorulan soruların yanıtları!

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte 10 adımda TOKİ konut başvurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 81 ilde 250 bin konut yapılacağı müjdesi vermesinin ardından milyonlarca kişi TOKİ evlerine sahip olabilmek için başvuru hazırlığına girişti. Peki e-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? 10 adımda TOKİ başvurusunu anlattık.

toki konut kampanya tarihleri Haberi

toki konut kampanya tarihleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Konut fiyatlarının normalleşmesi adına devlet olarak yapılması gereken her türlü müdahaleyi yapacağız." dedi.  Kurum'un açıklaması sonrası TOKİ'nin atacağı indirimli ve ucuz konut hamlesine çevrildi. TOKİ, hükümetin konut inşaatı için ayırdığını söylediği 30 milyarlık yatırımla inşa edeceği evleri orta ve alt gelir grubuna tahsis edecek.

TOKİ'nin 81 ilde başlatacağı ucuz konut için de tarih belli oldu. Açıklamanın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacağı bildirildi. Konut fiyatlarında arsa maliyetlerinin düşmesiyle yüzde 30 indirimin beklendiği kampanya dahilinde kamu bankalarından uygun konut kredisi kullanılabilinecek.

"TOKİ'DEN YENİ PROJE GELİYOR"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin ucuz konut projeleriyle ilgili kamuoyunun merak ettiği konularda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

TOKİ özel bütçeli bir kuruluş, yapmış olduğumuz bütün sosyal konutlarda vatandaşımızın daha uygun şartlarda konut...