29 / 03 / 2024

toki konut teslim tarihleri

toki konut teslim tarihleri

TOKİ, 50 bin sosyal konut için kolları sıvarken, mevcut projelerinde de teslimleri sürdürüyor. 5 ay içerisinde toplam 21 bin 118 dar gelirli vatandaş yeni evine kavuştu.

TOKİ konut sahipleri evlerini bekliyor! 7 yıldır konutlar teslim edilmedi, vatandaş isyanda!

2017'de Çayeli'de yaşanan selin ardından sözü verilen ve yapımına 2 ay önce başlanan TOKİ Konutları hak sahiplerine teslim edilmedi. 

TOKİ Samsun İlkadım projesindeki 314 konut teslim ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Samsun İlkadım Kıran Mahallesi’nde inşa edilen 314 konut sahiplerine teslim ediliyor.

SON DAKİKA: İlk Evim kampanyasında 1779 sosyal konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilen 'İlk Evim' kampanyası kapsamındaki sosyal konutlardan 1779'unun inşaatını tamamladı. Bu kapsamda tamamlanan konutlar hak sahiplerine teslim edilecek. 

Bakan Mehmet Özhaseki'den sevindirici haber: 1 ay içerisinde 50 bin konut teslim edilecek!

Dünya Şehirler Günü programında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki konut teslimlerine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Mehmet Özhaseki 1 ay içerisinde 50 bin kadar konutu teslim edeceklerini vurguladı.

Kahramanmaraşlılara müjde! Elbistan'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel 126 konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş depremlerden ikincisinin merkez Elbistan'da nisan ayında temelleri atılan 126 deprem konutun, Cumhuriyet'in 100. yılına özel, hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ 11 ili baştan inşa edecek! 650 bin konut sahiplerini bekliyor!

TOKİ, ev hayali kuran vatandaşlara umut ışığı olmaya devam ediyor. Şu sıralarda 11 ilde 650 bin konut teslim edilmeyi bekliyor. İşte detaylar!

Deprem bölgesinde 301 bin bina acil yıkılacak, yıkık veya orta hasarlı! 1 yılda 319 bin konut teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş merkezli depremlerin hasar tespitine ilişkin konuştu. Deprem bölgesinde 301 bin bina acil yıkılacak, yıkık veya orta hasarlı! 1 yılda 319 bin konut teslim edilecek!

TOKİ'den 1,5 milyon liraya 3+1 525 bin liraya 2+1 konut satışları başladı! İhale tarihleri açıklandı

Toplu Konut İdaresi TOKi, konut sahibi olmak isteyen orta ve alt gelir grubuna yönelik yeni konut projelerini peş peşe hayata geçirmeye başladı. TOKİ ayrıca bitmiş 3+1 sıfır daireleri azami 1 milyon 500 bin liraya kadar bedelle satışa çıkardı. İşte detaylar..

Elazığ'da 1 sene içinde 3 bin konut teslim edildi!

Önceki gün çekilen kura ile Elazığlı depremzedeler yeni evlerine kavuştu. Böylelikle bir senede 3 bin konut teslim edilmiş oldu. 

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm kapsamında 2 bin 54 konut teslim edilecek!

Kentsel dönüşüm kapsamında daha önce 3 bin 843 konutun tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildiği Gaziosmanpaşa’da, 2 bin 54 konut daha hak sahiplerine teslim edilecek. 

Şırnak'taki 10 bin 155 konut teslim ediliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Şırnak merkez ve ilçelerinde 10 bin 155 konut yapımı başlatıldı ve bu konutların 2 gün sonra tamamını vatandaşımıza teslim etmiş olacağız" dedi.

İHH, İdlib’de yetim ailelerine 50 konut teslim etti!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfının Suriye’nin kuzeybatısındaki İdlib ilinde yetim ailelere 50 konut teslim etti...

TOKİ son 18 yılda 770 bin konut teslim etti!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, son 18 senede TOKİ'nin inşa edip hak sahiplerine verdiği konut sayısının 770 bini geçtiğini söyledi.

toki konut teslim tarihleri Haberi

toki konut teslim tarihleri

Türkiye’nin dört bir yanında konut üretimine hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ), dar gelirli vatandaşlar için konut inşa ederken bir yandan da konutların teslimlerini gerçekleştiriyor. Posta gazetesinden Meltem Kara'nın haberine göre, İstanbul’dan Şırnak’a, Bursa’dan Gaziantep’e kadar birçok ilde inşası tamamlanan 21 bin 118 konut, yılın ilk beş ayında hak sahiplerine teslim edildi.

TARİHLERİ KAÇIRMAYIN

TOKİ, konutların inşaatları tamamlandığında bir ‘Konut teslim programı’ hazırlıyor. Bu programda hak sahiplerinin konutlarını teslim alması için belirli günler belirleniyor. Örneğin farklı bloklar farklı günlerde konutlarını teslim almaya başlıyor. Konut alıcıları, kendileri için belirlenen teslim tarihinde önceden bildirilen banka şubesine giderek, satış bedeli üzerinden KDV ödemesi  de yapıyor.

KDV'Yİ ÖDEYİN

KDV ödemesinden sonra şantiyeye ulaşarak konutlarını tutanakla teslim alıyor. Konutun sigorta ve DASK işlemleri aracı banka tarafından...