26 / 04 / 2024

toki konutları satış 2020

toki konutları satış 2020

TOKİ Başkanlığı açık satış duyurularını kurumsal internet sitesinde bulunan satışlar sayfasından ilan ediyor. Bu sayfa üzerinde hem açık satış ile satılan konutlar hemde açık artırma ile satışa çıkarılan konutların ilanları bulunuyor. Peki TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

Kırıkkale Delice TOKİ konutları satışa çıkıyor!

Kırıkkale'nin  Delice İlçesi Karabekir Mahallesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen 2.Etap TOKİ konutları satışa çıkarıldı. 

Ordu TOKİ Konutları satışa çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa edilen konutlar satışa çıkıyor.

Kayaşehir TOKİ Konutları satış fiyatları 2017!

Kayaşehir TOKİ Konutları satış fiyatları 144 bin 755 TL'den başlıyor. Kayaşehir TOKİ Konutları'nda daireler 18 ay sonra teslim ediliyor...

TOKİ Yalıhüyük Konutları satış fiyatları!

TOKİ Yalıhüyük Konutları satış fiyatları 97 bin TL'den başlıyor. Projede 129 adet daireden oluşuyor.

TOKİ Ordu Mesudiye Konutları satış fiyatları!

TOKİ Ordu Mesudiye Konutları satış fiyatları 103 bin 921 TL'den başlıyor. Projede ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Ordu Mesudiye Konutları satış fiyatları!

TOKİ Ordu Mesudiye Konutları satış fiyatları 103 bin 921 TL'den başlıyor. Projede 12 adet daire satışta.

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık!

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık toplamda 500 adet emekliler için satışa çıkarıldı. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya kadar varan vade sağlanıyor.

TOKİ Malatya Beydağı Konutları satılık!

Daire alanlarının 82,31 metrekareden başladığı Malatya Beydağı TOKİ projesinde toplamda 377 adet konut satışta. TOKİ Malatya Beydağı Konutları satılık dairelerin fiyatları 106 bin 943 TL'den başlıyor.

TOKİ Kastamonu Seydiler Konutları satılık!

Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan projede daire alanları 74,82 metrekareden başlıyor. TOKİ Kastamonu Seydiler Konutları satılık fiyatları 99 bin 798 TL'den başlıyor.

Bursa Orhaneli TOKİ Konutları satış fiyatları!

Bursa Orhaneli TOKİ Konutları satış fiyatları 97 bin 500 TL'den başlıyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede başvurular 29 Ocak 2016 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Konya Meram Konutları satılık!

TOKİ Konya Meram Konutları satılık daire tipleri 2+1 olarak dizayn edildi. 180 ya da 240 ay taksit imkanı sunan projede başvurular 9 Aralık 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

Çakmak Ümraniye Sinpaş Yapı Konutları satılık!

Sinpaş Yapı imzasıyla inşa edilecek olan proje toplam 88 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Çakmak Ümraniye Sinpaş Yapı Konutları satılık daireler için fiyat listesi henüz belirlenmedi.

İkitelli Ayazma Emlak Konutları satış fiyatları!

Toplam 11 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede kura çekilişi yarın yapılacak. İkitelli Ayazma Emlak Konutları satış fiyatları 2+1 dairelerin 445 bin TL 'den başlıyor.

toki konutları satış 2020 Haberi

toki konutları satış 2020

TOKİ Başkanlığı açık satış duyurularını kurumsal internet sitesinde bulunan satışlar sayfasından ilan ediyor. Bu sayfa üzerinde hem açık satış ile satılan konutlar hemde açık artırma ile satışa çıkarılan konutların ilanları bulunuyor. Bu durum kurumun açıkladığı satış birimine göre değişiklik gösteriyor. Açık satış duyuruları genellikle 6 ay olarak yayımlanıyor. Fakat talep çok olduğunda bu süre dolmadan satışlar bitebiliyor. 

Takvim'de yer alan habere göre; açık satış duyurularında vatandaşlar konutları başvuru önceliğine göre alıyorlar. Takvim'de yer alan habere göre; ilk başvuru yapan vatandaş konutun sahibi oluyor. Satışlar Ziraat Bankası ve Halkbank aracılığıyla yapılıyor. Projenin durumuna göre yüzde 10 ile yüzde 25 arasında peşinat ödemesi yapılır. Geri kalan tutar ise işyerleri için 60 ay, konutlar için ise 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor. 

TOKİ Başkanlığı'nın...