25 / 04 / 2024

Kırıkkale Delice TOKİ konutları satışa çıkıyor!

Kırıkkale Delice TOKİ konutları satışa çıkıyor!

Kırıkkale'nin  Delice İlçesi Karabekir Mahallesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen 2.Etap TOKİ konutları satışa çıkarıldı. 



Kırıkkale'nin Delice İlçesi Karabekir Mahallesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen 2.Etap  TOKİ  konutlarının yapımı tamamlandı. Sabah'tan Hakan Gökkaya'nın haberine göre;  Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem 191 konutluk 2. etap TOKİ konutlarının kura töntemiyle satışa sunulacağını dile getirdi. Konutların satışı için başvurular 7-18 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacak. 

Kura çekimi 25 Haziran'da

TOKİ tarafından 2.Etap olarak Delice ilçesine inşa edilen  Alt Gelir Konut Grubu (AGG) (2+1) Tipi 104 adet, Orta Gelir Konut Grubu (OGG) (3+1) Tipi 87 adet, olmak üzere toplam 191 adet konutun sahipleri ise 25 Haziran'da çekilecek kura ile belli olacak. Kura sonrası açıklanacak programa göre de sözleşmeler 5 Temmuz 2021 tarihinden itibaren imzalanacak.

 Kırıkkale Delice TOKİ konutları satışa çıkıyor!

İlçede konut ihtiyacı karşılanıyor 

Konutların başvurularına dair sosyal medyadan açıklama yapan Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem "İlçemizde oluşan konut ihtiyacının karşılanması adına yaptığımız çalışmalar bir bir tamamlanıyor. Birinci etabın tamamlanmasının ardından şimdide ikinci etap TOKİ konutlarımız tamamlanmış durumda. Belediye olarak yaptığımız girişimler sonucunda yapımına başlanan ve hızla tamamlanan 2. etap TOKİ konutlarımız satışa sunuluyor. İlçemize konutların yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İlçemize hayırlı olsun" şeklinde konuştu. 

Başvurular Ziraat Bankası'na yapılacak

Başkan Özdem "Söz konusu proje kapsamındaki konutların başvuru işlemleri, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. / Delice Şubesi aracılığıyla yürütülecektir. Satış ve Sözleşme imzalama işlemleri de T.C. Ziraat Bankası A.Ş. / Delice temerküz Şubesinde gerçekleştirilecektir. Kura, TOKİ Hizmet Binasında ve noter huzurunda "Seyircisiz" gerçekleştirilecektir. Kura çekilişi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) sosyal medya hesaplarından (youtube / twitter / facebook / instagram) canlı olarak yayımlanacak" açıklamasında bulundu. 

Kırıkkale Millet Bahçesi'nin inşaatı tam gaz!


Geri Dön