26 / 04 / 2024

toki konutlarında hangi malzemeler kullanılıyor

toki konutlarında hangi malzemeler kullanılıyor

TOKİ 60 şehirde 193 kentsel dönüşüm projesi yürüttüklerini söyleyen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, konut projelerinde yangınlara karşı dirençli malzeme kullandıklarını belirtti.

Vista Mogan Konutları'nda 2+1'ler 3 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Vista Mogan Konutları'nda konut satışları devam ediyor. Peki Vista Mogan Konutları'nda hangi konut tipleri var? Taksitle ödeme yapılabiliyor mu? İşte Vista Mogan Konutları ile ilgili merak edilenler...

Bakan açıkladı: TOKİ konutlarında memura öncelik

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Toplu Konut İdaresi konutlarında memurlara, lojmanlarda engelli kamu çalışanlarına öncelik verileceğini duyurdu.

Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı!

Sadıkoğlu Holding tarafından Çengelköy’ün merkezine yükselen Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Sadıkoğlu Konutları ne kadar? Sadıkoğlu Konutları'nda hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

TOKİ sosyal konut 7'nci etap kura tarihleri il il açıklandı! 4-8 Şubat arasında hangi illerde kura çekilecek?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında kura heyecanı tam gaz devam ediyor. TOKİ sosyal konut 7'nci etap kura tarihleri il il açıklandı! 4-8 Şubat arasında hangi illerde kura çekilecek? 

TOKİ Ardıçlı konutlarında son durum ne? 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile beraber Konya'da inşa edilen Ardıçlı Konutları'nda inceleme yaparak konut inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı. 

TOKİ Besni konutlarında teslimler başlayacak!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile TOKİ tarafından hayata geçirilen Besni’de yapımı gerçekleştirilen ancak teslimi bir türlü yapılmayan TOKİ konutlarında mutlu sona gelindiğini dile getirdi.

Burdur TOKİ Konutları'nda 31 aile ev sahibi oldu!

Burdur’un Bucak ilçesinde kura çekimleri sonrası boş kalan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutlarında 31 aile ev sahibi oldu.

TOKİ Beydağı Konutları'nda 71 evin kurası çekildi!

TOKİ ve Malatya Belediyesi'nce inşa edilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti. 60 hak sahibine 1 ve 2. etapta 71 daire teslim edildi.

TOKİ GGC Konutları'nda kuralar çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti tarafından hayata geçirilen 364 konutluk GGC Konutları'nda kuralar çekildi. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, süreci değerlendirdi.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular bugün son!

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular için bugün son gün. 23 Aralık'ta başlayan talepler alımı bugün bitiyor.

TOKİ Trabzon Yomra Konutları'nda aidat isyanı!

Trabzon’un Yomra ilçesi Kaşüstü mahallesindeki TOKİ konutlarında Emlak Yönetim’in aidatlara yapılan yüzde 40'lık vatandaşları isyan ettirdi.

Kütahya Emet 4. TOKİ Konutları'nda başvuru süresi uzuyor!

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca halktan gelen talep üzerine başvurusu sona eren 4.TOKİ konutlarında başvuru süresinin bir süre daha uzatılacağını açıkladı.

TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ ve Çorum Kargı Belediyesi ortaklığı ile inşa edilen TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda toplamda 243 daire yer alıyor. TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

toki konutlarında hangi malzemeler kullanılıyor Haberi

toki konutlarında hangi malzemeler kullanılıyor

İstanbul’da gerçekleştirilen Ulusal İtfaiye Sempozyumu’na katılan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, “Türkiye’nin en büyük konut üreticisi olarak, özellikle “can güvenliği” temelinde gerek yapısal gerek işlevsel boyutta bir planlama ile ilerliyoruz” dedi.

Konut projelerinde yangınlara karşı dirençli malzeme kullandıklarını söyleyen Özçelik, “Yangınlar büyük ölçüde plastik, poliüretan ve polistren gibi yanıcı malzemelerden kaynaklandığı için, ürün kullanımında hassasiyet gösteriyoruz.   İdaremiz tarafından inşa edilen yapılarda yangının dış cephelerde yürümemesi için yangına dayanıklı dış cephe malzemeleri kullanıyoruz” diye konuştu.

“Şehirlerimizi geleceğe taşımak için, “insan ve mekan” ekseninde fiziki ve sosyal alanlardaki tüm unsurları çok boyutlu olarak ele alıyoruz; yaşam alanlarımızı daha güvenli ve konforlu hale getirmeye çalışıyoruz” diye konuşan Özçelik sözlerine şu şekilde devam etti:  “Nüfus artışı, göçler ve kentsel yenileme...