29 / 03 / 2024

TOKİ GGC Konutları'nda kuralar çekildi!

TOKİ GGC Konutları'nda kuralar çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti tarafından hayata geçirilen 364 konutluk GGC Konutları'nda kuralar çekildi. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, süreci değerlendirdi.



Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) ve Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ) iş birliğiyle Beykent Mahallesi'nde yapılan 364 konutluk GGC Konutları'nın kuraları çekildi. GGC tarafından düzenlenen kura çekimi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda yapıldı. Dairelerine kavuşmanın sevincini yaşayan gazeteciler, kura çekimini heyecanla takip etti.  TOKİ  uzmanlarınca noter aracılığıyla gerçekleştirilen kura çekiminde Beykent Mahallesi'nde yapılan 2+1 ve 3+1 364 adet konut hak sahiplerini buldu. Kura çekimi öncesi salonu dolduran gazetecilere seslenen Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, yaşanan süreci anlattı. 


YÖNETİMİMLE BİRLİKTE YAŞAMAKTAYIM 

Gururlu, mutlu ve heyecanlı olduğunu belirten Başkan İbrahim Ay, "Konut problemi bu sektörün kanayan yarasıydı. 30 yıldır konuşulan ama bir türlü hayata geçirilemeyen bir konut projesi vardı. Biz göreve gelirken söz vermiştik, 'Toplu konut projesini hayata geçireceğiz' diye. Bugün bu gururu, bu sevinci yönetimimle birlikte yaşamaktayım. Bildiğimiz gibi Şehitkamil Bölgesinde, Beykent Mahallesi'nde 172 adet 3+1192 adet 2+1 dairenin kura çekimini sizlerin huzurunda çekilecek. 7. ayda Allah'ın izniyle yine bu salonda anahtar teslimi yapacağız. Toplu konutları gezdiğimizde gördük bu konutlar Toplu Konut idaresinin (TOKİ) yapmış olduğu konutların en üst seviyesindedir. Bu konutlarda işçiliğe önem verilmiş kaliteli malzeme kullanılmış, her şey detaylı bir şekilde düşünülmüştür. Bu projenin gerçekleşmesinde en büyük desteği sizlerden aldık" dedi. 


YAŞADIKLARIMI, YÖNETİMİMİN YAŞADIKLARINI YAZSAK İNANIN KİTAP OLUR 

Proje gerçekleştirilirken çok zorluk çektiklerinin altını çizen Başkan Ay, "Aramıza nifak sokmak isteyenler oldu ama biz bunlara kulağımızı tıkadık, duymazdan geldik. Onlara kucak açtık, saygı duyduk. Toplu konut projesinde çok emek verdik, bu proje kolay meydana gelmedi. Bu proje gerçekleştirilirken yaşadıklarımı, yönetimimin yaşadıklarını yazsak inanın kitap olur. Biz saygı duyduk doğru bildiğimizi yaptık ve mutlu sona ulaştık. Bugün o mutluluğu sizinle paylaşıyoruz" dedi.



Haber Gazetesi 


Geri Dön