23 / 04 / 2024

TOKİ Altındağ Aktaş 3. Etap Konutları'nda kuralar çekildi!

TOKİ Altındağ Aktaş 3. Etap Konutları'nda kuralar çekildi!

Altındağ'ın en hızlı değişen ve modern yapılaşmasıyla göz dolduran mahallesi olan Aktaş Mahallesi 3'üncü etap konutlarında hak sahipleri yeni evlerine kavuştu.



Ankara'da değişimin mimarı olan Altındağ Belediyesi, vatandaşlara daha rahat yaşam alanlarını sunmayı sürdürüyor. Altındağ'ın en hızlı değişen ve modern yapılaşmasıyla göz dolduran mahallesi olan Aktaş Mahallesi 3'üncü etap konutlarında hak sahipleri yeni evlerine kavuştu. 


KURA ÇEKİLDİ 

Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi toplantı salonunda gerçekleşen kura çekiminde 130 hak sahibi, yeni evlerine 'merhaba' dedi. 67 adet 3+1 ve 63 adet 2+1 dairelerden oluşan toplam 130 konut, çekilen kura sonucunda hak sahiplerine teslim edildi. Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Saim Parlak'ın da katıldığı kura çekilişinde, hak sahipleri heyecanlı anlar yaşadı. Aktaş bölgesinde arsaların çok fazla mirasçısının olması sebebiyle çok zorlu yollardan geçtiklerini, hak sahiplerine ulaşmak ve adaletli bir şekilde haklarını teslim etmek için çok mücadele vermek zorunda kaldıklarını söyleyen Başkan Yardımcısı Parlak "Bu güzel ve hayırlı Cuma gününde yaptığımız bu çekilişinin herkese hayırlı olmasını temenni ederim. İnşallah yeni daireleriniz hepinize huzur ve mutluluk getirsin" dedi.


Sabah


Geri Dön