24 / 04 / 2024

TOKİ Altındağ Aktaş 3. Etap Konutları'nda sona gelindi!

TOKİ Altındağ Aktaş 3. Etap Konutları'nda sona gelindi!

Altındağ Belediyesi, Aktaş 3'üncü etap toplu konutlarını da tamamladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Aktaş Mahallesi'nde hayata geçirdiği toplu konut projeleriyle kentsel dönüşüme verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.



Altındağ Belediyesi, Aktaş 3'üncü etap toplu konutlarını da tamamladı. Aktaş Mahallesi'nde hayata geçirdiği toplu konut projeleriyle kentsel dönüşüme verdiği önemi bir kez daha gözler önüne seren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, konutların hak sahiplerine çok yakında teslim edileceğini söyledi.


1 'inci ve 2'nci etabın ardından Aktaş Mahallesi 3'üncü etap toplu konutlarında geri sayıma başlandı. 

Yaklaşık 20 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu olan modern yapılar, 6 blok ve 342 daireden oluşuyor. 2+1 ve 3+1 daireler halinde inşa edilen Aktaş 3'üncü etap toplu konutları için 100'e yakın gecekondu yıkıldı. 

Konutlar çevre düzenlemesi ve sosyal tesisleriyle de dikkatleri çekiyor. Altındağ'ın gelişen yüzünü yansıtan konutlar, yeni sahiplerine mutluluk vaad ediyor. 

Aktaş Mahallesi 3'üncü etap toplu konutlarının, bu yıl içinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 


Bugüne kadar gerçekleştirdiği tam 13 kentsel dönüşüm projesiyle Altındağ'a değer kazandıran Başkan Tiryaki, ilçede mülkiyet sorununu giderdiklerinin altını çizdi. 

Tiryaki, kentsel dönüşümle birlikte Altındağ'ın her geçen gün daha fazla değer kazandığını yaklaşıldı söyleyerek, birçok mahallede daha kentsel dönüşüm projeleri uygulamayı planladıklarını ifade etti. 

Başkan Tiryaki "Bugüne kadar uyguladığımız hiçbir kentsel dönüşüm projesinde kimseyi mağdur etmedik, bundan sonra da etmeyiz. 


Vatandaş artık bize inanıyor, bize güveniyor. 

Aktaş 3'üncü etap toplu konutlarının  TOKİ  tarafından bize devredilmesini bekliyoruz. TOKİ konutları bize devrettiği an kuraları çekecek ve konutları hak sahiplerine teslim edeceğiz." dedi.


Yedigün Gazetesi


Geri Dön