29 / 03 / 2024

toki konya altınekin 2022 başvuru tarihleri

toki konya altınekin 2022 başvuru tarihleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Altınekin projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Konya'da yüzde 25 peşinat ve yüzde 20 indirimle satılık 8 arsa! 

Altınekin Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Konya Altınekin'de yer alan sekiz adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların yüz ölçümleri 684,25 metrekare ile 11 bin 859 metrekare arasında değişiyor. 

Konya'da 116 adet arsa ile arazi satışa sunuldu! İhalesi 4 Aralık'ta! 

Konya Altınekin Kaymakamlığı, Konya ili, Altınekin ilçesinde yer alan 116 adet arsa ile araziyi satıyor. Peki Konya Altınekin'de yer alan Hazine taşınmazlarının fiyatları ne kadar? 

Konya Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışta! Yeni proje!

Konya'nın en gözde merkezlerinden biri olan Gazze Caddesi'nde yükselen Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışa çıkıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ Konya Akören alt gelir grubu başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Akören alt gelir grubunda yer alan 15 adet konut için başvurular 14 Mart tarihi itibariyle başlıyor.

Konya Altınekin TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Altınekin projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Konya Altınekin projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Altınekin projesinde yer alan 6 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı. 

TOKİ Konya Akören alt gelir başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Konya Akören projesinde yer alan 80 adet konutu satışa çıkardı.

TOKİ Konya Akören alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Akören alt gelir projesinde yer alan 80 adet konutu yarın satışa çıkarıyor.

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Karapınar projesi için başvuru dönemi başladı.

Konya Altınekin ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Altınekin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Konya Altın Çarşısı'nda yıkım çalışmaları tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. Çalışmaları değerlendiren Başkan Altay Altın Çarşısı'nda yıkımların tamamlanma aşamasına geldiğini dile getirdi.

TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura sonuçları 8 Nisan 2021!

TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura sonuçları 8 Nisan 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura sonuçları 8 Nisan 2021 ve proje detayları..

toki konya altınekin 2022 başvuru tarihleri Haberi

toki konya altınekin 2022 başvuru tarihleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Altınekin projesinde toplam 6 adet konut yer alıyor.

TOKİ Konya Altınekin projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje için başvurular Ziraaat Bankası aracılığıyla alınıyor.

Başvuru döneminin bugün sona erdiği Konya Altınekin projesi kuralı olarak satışa çıkarıldı. Projedeki konutların kura çekilişi 9 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Altınekin TOKİ 2022 projesinde en düşük konut bedeli 181 bin 573 lira, en yüksek konut bedeli 258 bin 394 lira olarak belirlendi. Projeden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Konya Altınekin projesi için ödenecek peşinat bedelleri 18 bin 157 liradan başlıyor, 25 bin 839 liraya kadar yükseliyor. Proje için vade süresi 180 ay olarak...