26 / 04 / 2024

toki Kura yöntemiyle satış

toki Kura yöntemiyle satış

TOKİ satışları, kura yöntemi ile ve açık satış yöntemi ile gerçekleşiyor. Peki TOKİ'de kura yöntemiyle satış nasıl gerçekleşiyor? TOKİ açık satış yöntemi nedir? Açık artırma yöntemiyle satış hangi projelerde geçerlidir?

TOKİ bu yaş grubu üzerine konut duyurusu yaptı! Bu tarih aralığında kura çekilişi olacak!

TOKİ, 19 Haziran tarihinde kura yöntemiyle ev satış ilanını duyurdu. Ev sahibi olmayı hayal edenler için mükemmel bir fırsat olarak sunuldu! Başvuru yaparak, belirli şartları yerine getiren herkes, uygun fiyatlarla TOKİ'den bir evin anahtarını alabilecek.

TOKİ kura yöntemiyle nasıl konut satıyor?

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kura yöntemiyle nasıl konut satıyor? İşte tüm detaylar...

Elazığ Zafran TOKİ kura sonuçları 4.12.2017!

10 bin 727 TL peşinatla daire sahibi olunabilen TOKİ Elazığ Zafran'da toplam 14 adet daire kuralı satış yöntemiyle sahiplerini buluyor. İşte Elazığ Zafran TOKİ kura sonuçları 4.12.2017...

Karaman Kırbağı TOKİ kura sonuçları!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı'da kura yöntemiyle satışa çıkardığı 492 adet konut sahiplerini buldu. İşte Karaman Kırbağı TOKİ kura sonuçları

TOKİ Kayaşehir 2+1 kura çekilişi yapıldı!

TOKİ imzası ile Kayaşehir'de kura yöntemiyle satışa çıkarılın 1.892 konuttan 2+1 tipindeki dairelerin kura çekilişi bugün yapıldı. 1.023 adet 2+1 daire için 24 bin 146 kişi başvuru yaptı.

TOKİ Konya Hadim kura çekimi 2016!

42 adet konutun kura yöntemiyle satışa sunulduğu TOKİ Konya Hadim projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Konya Hadim kura çekimi 2016...

TOKİ Konya Hadim kura çekim tarihi!

TOKİ'nin Konya Hadim Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki yer alan 42 adet konut kura yöntemiyle satılacak. İşte, TOKİ Konya Hadim kura çekim tarihi...

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap kura çekimi!

166 konutluk TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap projesinde daireler kura yöntemiyle satışta. Peki, TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap kura çekimi ne zaman?

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap kura tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap Projesi kapsamında hayata geçirilen166 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor.

TOKİ Van Şerefiye Konutları kura!

TOKİ Van Şerefiye Konutları kura çekilişi 9 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Projedeki daireler kura yöntemiyle satışa sunuluyor.

Sivas Yenimahalle TOKİ kura çekimi ne zaman?

Fiyatların 133 bin 62 TL'den başladığı projede 40 adet daire kuralı satış yöntemiyle satışta. Peki Sivas Yenimahalle TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Konya Ilgın Evleri kura çekimi!

TOKİ Konya Ilgın Evleri kura çekimi 4 Ağustos gününde yapılacak. Fiyatların 91 bin 170 TL'den başladığı proje toplamda 609 konut kura yöntemiyle satışta.

TOKİ Ilgın Evleri kura çekilişi ne zaman?

Ödemelere göre 180 aya varan vade imkanı sağlanan proje 609 konut kura yöntemiyle satışta. Peki TOKİ Ilgın Evleri kura çekilişi ne zaman?

toki Kura yöntemiyle satış Haberi

toki Kura yöntemiyle satış

TOKİ açık satış yöntemi nedir?

TOKİ satışları, kura yöntemi ile ve açık satış yöntemi ile gerçekleşiyor. Peki TOKİ'de kura yöntemiyle satış nasıl gerçekleşiyor? TOKİ açık satış yöntemi nedir? Açık artırma yöntemiyle satış hangi projelerde geçerli ve nasıl 

gerçekleşiyor, gibi soruların yanıtı TOKİ Konut Edindirme Rehberi kapsamında açıklanıyor:


1) Kura yöntemiyle satış nasıl gerçekleşiyor? 

Konut seferberliği kapsamında, mevcut piyasa koşullarında konut sahibi olamayan yoksul, alt, dar ve orta gelirli vatandaşların uygun ödeme koşulları ile kira öder gibi taksitlerle konut sahibi olmaları amacıyla ürettiğimiz konutlara talep yüksek olduğundan satışların hakkaniyet çerçevesinde gerçekleştirilebilmesi amacıyla kura yöntemine başvurulmaktadır. 


Kura çekiminin yapılacağı yer ve tarih TOKİ tarafından ilan edilmekte, NOTER huzurunda yapılan “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” ile asil ve yedek listeler belirlenmektedir.


Konut adedinden daha az başvuru...