29 / 03 / 2024

toki kuraları 2020 ertelendi mi

toki kuraları 2020 ertelendi mi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde kura çekilişlerini erteledi.

Bir TOKİ mağduriyeti de bu şehirden! 2020'de kuraları çekilen konutlar hala teslim edilmedi!

Kuraları 2020 yılında çekilen ve hala teslim edilmeyen TOKİ Konutları ile ilgili olarak bir açıklama da İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar'dan geldi. Habip Yaşar yaptığı açıklamada vatandaşların maliyet hesaplamalarında mağduriyetler yaşadığını söyledi.

TOKİ kuralarında son dakika! Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy Nisan 2023 kura sonuçları!

TOKİ kuralarında son dakika... Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy Nisan 2023 kura sonuçları...

İstanbul TOKİ kuralarında 50 bin konut ne zaman kura ile dağıtılacak? İşte Bakan Kurum'dan tarih geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul'un Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla ve Silivri ilçelerinde yer alan 50 bin konutun kura çekiminin ne zaman yapılacağını duyurdu. 

TOKİ kuraları tek tek çekiliyor! TOKİ kura sonucu Mart 2023 sorgulama! Hemen il il isim listesine göz atın!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında ara verilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projelerinin kuralarında son dakika gelişmeis yaşandı. TOKİ kuraları tek tek çekiliyor! TOKİ kura sonucu Mart 2023 sorgulama! Hemen il il isim listesine göz atın!

TOKİ Mart 2023 kuralarında son dakika! TOKİ kuraları peş peşe çekiliyor! Hemen il il açıklanan bu takvime bakın!

TOKİ Mart 2023 kuralarında son dakika... TOKİ kuraları peş peşe çekiliyor... Hemen il il açıklanan bu takvime bakın...

TOKİ kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ kura sonucu sorgulama 2023! İşte il il isim listesi... Şimdi bakın!

TOKİ kura sonuçları, binlerce vatandaş tarafından merakla araştırılıyor. TOKİ kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ kura sonucu sorgulama 2023! İşte il il isim listesi... Şimdi bakın!

TOKİ kuraları kaldığı yerden başlıyor! TOKİ İstanbul kuraları ne zaman? TOKİ 9-14 Mart kura listesi!

TOKİ kuraları kaldığı yerden devam ediyor. İlk Evim İlk İş Yerim kuraları yaşanan depremden dolayı bir süreliğine ertelenmişti. TOKİ'den gelen açıklamaya göre kuralar kaldığı yerden devam ediyor. İşte detaylar!

2023 TOKİ kura çekiliş tarihleri! TOKİ kuraları ne zaman, hangi gün çekilecek? İzmir, Edirne, Tekirdağ...

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ertelenen TOKİ kuralarının çekileceği tarih binlerce kişi tarafından sorgulanmaya başladı. İzmir, Edirne ve Tekirdağ’da yaşayanlar, TOKİ İzmir kuraları ne zaman, hangi tarihte? sorusuna yanıt arıyor.

2+1, 3+1 TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika! İl il...

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerindeki 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından TOKİ kuraları ile ilgili de bir gelişme yaşandı. 2+1 3+1 TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika! İl il...

TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Ertelenen tarihler açıklandı mı? TOKİ 2023 yeni kura takvimi...

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesine başvuran vatandaşlar son dakika gelişmelerini merakla araştırıyor. Peki TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Ertelenen tarihler açıklandı mı? TOKİ yeni kura takvimi...

Bakan Kurum’dan yeni müjde geldi! İşte TOKİ kuralarının biteceği tarih!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 1 milyon arsa için kura çekimlerinin başladığını belirterek, konutlarda ise kura çekimlerinin biteceği tarihi de verdi.

TOKİ kura takvimi İstanbul! İstanbul TOKİ kuraları ne zaman çekilecek?

İstanbul TOKİ kura tarihi takvimi için geri sayım devam ediyor. 250 bin sosyal konut projesi İlk Evim kampanyası kapsamında kura çekiminde yeni tarihler belli oldu. İşte TOKİ İstanbul kura tarihine dair detaylar!

TOKİ kuraları 25 ilde iptal! Başvuru yapanlar kurasız ev sahibi oldu!

TOKİ dar gelirli aileler için sosyal konutların kura çekimlerine dair bir duyuru yaptı. İşte detaylar!

toki kuraları 2020 ertelendi mi Haberi

toki kuraları 2020 ertelendi mi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri dahilinde "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi"nde, hak sahibi olamayanların başvuru bedellerinin banka şubelerinden iadesi sırasında meydana gelecek sağlık riski sebebiyle kuraları erteledi.

TOKİ tarafından yapılan açıklamada, küresel çapta yaşanan ve Türkiye'yi de etkileyen yeni tip koronavirüs salgınına karşı tüm kurumların etkin ve koruyucu önlemler aldığı belirtildi.

"Devletimizce bugüne dek alınan ve alınacak tedbirler kapsamında, kuraları sosyal medya hesaplarımızdan canlı yayınladığımız 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projemizde, hak sahibi olamayan vatandaşlarımızın başvuru bedellerinin banka şubelerinden iadesi sırasında oluşabilecek sağlık risklerini engelleme amacıyla kuralar ertelenmiştir." ifadesinin yer aldığı açıklamada, kura tarihlerinin daha sonra web sayfası ve sosyal medya hesaplarından ilan edileceği belirtildi.

TOKİ'den 3 bin 749 ucuz konut...