25 / 04 / 2024

toki manisa konut inşaat işi ihale

toki manisa konut inşaat işi ihale

TOKİ Manisa İli Turgutlu İlçesi 2. Mıntıka Mahallesi 282 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Haziran'da yapılıyor...

TOKİ Manisa 100 bin konut projesi sahiplerine teslim ediliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) 100 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirdiği 396 konut hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

TOKİ Manisa projesinde son dakika müjdesi! 150 konut için beklenen tarih geldi! Kaçırmayın!

TOKİ Manisa 2023 projesinde son dakika müjdesi... 150 konut için beklenen tarih geldi... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Manisa projesi için tarih belli oldu! Tam 605 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa'da 605 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 26 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ Manisa projesi için resmen düğmeye bastı! O ilçeye 150 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

81 ilde yeni konutlar inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa projesi için resmen düğmeye bastı. TOKİ'nin Manisa 2022 projesinde 150 konut yer alacak. 

TOKİ Manisa projesiyle 366 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konutun müjdesini veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

6 soruda TOKİ Manisa Sosyal Konut Projesi 2022! Manisa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, yüzyılın projesi olarak tanılanan TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin detaylarını paylaştı. Peki, TOKİ 2022 Manisa'da kaç konut inşa edecek? TOKİ 2022 Manisa'da konut fiyatları ne kadar? İşte TOKİ 2022 Manisa Sosyal Konut projesi detayları...

TOKİ Manisa projesi için start verdi! Manisa'nın o ilçesine hem ucuz hem de yeni konut ve dükkanlar geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ Manisa projesi için dört gözle beklenen tarih geldi! Manisa'lılara son dakika ucuz konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Manisa projesi için dört gözle beklenen tarih geldi. İşte TOKİ Manisa projesi detayları...

TOKİ Manisa projesi için düğmeye bastı! Manisa'ya 78 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa'nın Ahmetli ilçesinde 78 yeni konut inşa edecek. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Manisa Şehzadeler projesiyle 547 yeni konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Şehzadeler projesinin ihalesini gerçekleştirdi. Projede 547 konut yer alıyor.

TOKİ Manisa Şehzadeler'de 547 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Şehzadeler'de 547 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Manisa Sarıağa Mahallesi 53 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Kırkağaç Sarıağa Mahallesi'nde 53 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa Kırkağaç 53 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Kırkağaç projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

toki manisa konut inşaat işi ihale Haberi

toki manisa konut inşaat işi ihale

TOKİ Manisa İli Turgutlu İlçesi 2. Mıntıka Mahallesi 282 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Haziran'da saat 14.00'da gerçekleşiyor.


İş süresi yer tesliminden itibaren 610 (altıyüzon) takvim günü olan ihalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için