19 / 04 / 2024

TOKİ Manisa 100 bin konut projesi sahiplerine teslim ediliyor!

TOKİ Manisa 100 bin konut projesi sahiplerine teslim ediliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) 100 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirdiği 396 konut hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) 100 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirdiği. 396 konut hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Manisa işi, Şehzadeler ilçesi Sancaklıbozköy Mahallesi'nde 2 oda 1 salon tipinde brüt 83 metrekare genişliğinde inşa edilen toplam 396 konut ve 14 iş yeri ve sosyal donatıların yapım çalışmaları tamamlandı. tamamlandı.

TOKİ Manisa 100 bin konut projesi sahiplerine teslim ediliyor!

Paylaşılan detaylara göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulama Şube Müdürü Onur Gürses, gazetecilere konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulama Şube Müdürü Onur Gürses yaptığı açıklamada çevreye duyarlı, yeşille dost, yöresel mimarisiyle kentin dokusuna uygun, az katlı biçimde dizayn edilen konutları, 24 Mayıs 2023 tarihi itibarıyla teslim etmeye başladıklarını kaydetti.  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulama Şube Müdürü Onur Gürses açıklamasında ayrıca,bugüne kadar toplamda 200 hak sahibinin konutunu teslim aldığını, teslimatların 16 Haziran'a kadar süreceğini ifade etti.


Geri Dön