24 / 04 / 2024

toki mardin konutları satışa çıktı mı

toki mardin konutları satışa çıktı mı

TOKİ, Mardin'de alt gelir grubu konut projesi ile inşa edilen 441 konut ve kentsel dönüşüm toplu konut uygulaması ile üretilecek 156 konut olmak üzere toplam 597 konutu satışa çıkardı.

TOKİ Mardin Derik başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin Derik Söğütözü projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Mardin Derik başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Derik projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Mardin Artuklu Nur Mahallesi 2020 kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Artuklu Nur Mahallesi 2020 projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Merkez Nur Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Nur Mahallesi projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Merkez Nur Mahallesi projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı

TOKİ Mardin başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Nur Mahallesi projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları başladı!

TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Projede 3+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Nusaybin Konutları yeni yılda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör mağdurları için TOKİ'ye yaptırılan konutların inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

TOKİ Nusaybin Konutları'nın temeli 30 Mart'ta atılacak!

TOKİ tarafından Mardin'in Nusaybin ilçesinde inşa edilecek konutların temeli 30 Mart 2017 günü törenle atılacak. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın katılması bekleniyor.

TOKİ Mardin Konutları'nda teslimler başlıyor!

TOKİ, Mardin Nur Mahallesindeki 1423 Konut Projesinde 597 adet konutun alıcılarının 12 Ekim – 29 Ekim 2016 tarihleri arasında konutlarını teslim alacaklarını açıkladı.

TOKİ Mardin Merkez Nur Konutları son başvuru tarihi!

TOKİ Mardin Merkez Nur Konutları son başvuru tarihi 31 Mart 2016 olarak belirtiliyor. Minimum 7 bin TL peşinat alınan projede daire satış fiyatları 85 bin 46 TL'den başlıyor.

TOKİ Ödemiş Konutları'na bin 451 kişi başvurdu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKI) işbirliği ile Ödemiş'te yapılması planlanan emeklilere toplu konut projesi kapsamında bir ayda bin 451 kişi müracaat etti. Konutlar için belirlenen bir aylık müracaat süresi 5 Şubat'ta sona erdi.

toki mardin konutları satışa çıktı mı Haberi

toki mardin konutları satışa çıktı mı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Mardin merkez Nur Mahallesi'nde hayata geçirdiği konutların başvuru sürecini bugün başlattı. TOKİ, Mardin'de alt gelir grubu konut projesi ile inşa edilen 441 konut ve kentsel dönüşüm toplu konut uygulaması ile üretilecek 156 konut olmak üzere toplam 597 konutu satışa çıkardı. 24 Temmuz 2015 tarihine kadar başvuruların yapılabileceği  söz konusu konutların sahipleri, kuralı satış yöntemi ile belirlenecek. 


Türkiye...