TOKİ men Haberi

TOKİ İhale Kararı için
TOKİ, Yunus Keskin Mühendislik Ltd. Şti'ne bir yıl süre ile ihalelere katılma yasağı koydu
Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?
Tüketici Sorunları Derneği, iki yıl önce çıkartılan Tüketici Kanunu'nda maketten emlak satışlarına yasak getirilmesine rağmen, inşaat şirketlerinin "etkili ve yüksek bütçeli kampanyalarla" pazarlama faaliyetlerine devam ettiğini açıkladı.
Bayburt'ta, Türkiye'ye gelerek farklı illere yerleşen göçmenlerden çeşitli nedenlerle ülkelerine iadesi gerekenlerin barınması için Göçmen Barınma Merkezi inşa edilecek.
TSKB GYO Yönetim Kurulu toplantısında, Kurumsal Yönetim Komitesi'nin önerisi çerçevesinde Bağımsız Yönetim Kurulu Üye adayları arasında yer alan İbrahim Ümit Seğmen kimdir?
Alpak & Neva İnşaat Kurucu Ortağı Mehmet Öztürk, artan enflasyon oranına rağmen konut fiyatlarının sabit kaldığına dikkat çekti. Öztürk, Aralık ayında büyük bir hızla artan konut satışlarının etkisinin devam ettiğini ifade etti.
Zekeriyaköy'de ormanlık alan için hazırlanan 'Köy' projesi, Danıştay'da devam eden yargı sürecine rağmen başlatıldı. Bin 198 konut ve çok sayıda ticari ünite için ağaçlar kesildi, inşaat yapılıyor...
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan üsteğmen Uğur Taşcı’nın ailesine sahip çıktı.
Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkan Yardımcısı Haluk Sur ile röportaj gerçekleştirdi. Sur, 2015’teki belirsizliklere rağmen konut satışının rekor kırdığını belirtti.
Turizm cenneti Çeşme’nin mimarisi tehlike altında... Çünkü TOKİ, Reisdere’de yargı kararına rağmen 3, 4 ve 5 katlı binalar dikti. Ancak Çeşme Belediyesi, kat yüksekliğine itiraz edip dava açtı. Yargı, projeye ‘dur’ dedi.
Rusya İnşaat Bakanı Men, Türk şirketlerinin Rusya'daki tesislerinin inşaatını bitirebileceklerini, Türk şirketlerin inşaat planlarını iptal etmek gibi bir düşünceleri olmadığını bildirdi.
Türkiye'de 2013 yazında gezi olaylarıyla başlayan ve son üç yıllık sürece yayılan kaotik hava ekonomide derin kırılmalara neden olurken, konut satış verileri değerlendirildiğinde tüketicinin her şeye rağmen konut ihtiyacını karşıladığı gözlendi.
Şanlıurfalı iş adamı Mehmet Nuri Göçmen, tekstil ve inşaat sektöründeki başarısının ardından şimdi de eğitim sektörüne yatırım yaptı.
Ankara'yı Orta Anadolu'nun en büyük sanayi merkezi haline getirecek "Akıllı Sanayi Sitesi", bakanlık ve TOKİ onayına rağmen 8 yıldır değişen yönetimlerin kurbanı oldu.
TOKİ İhale Kararı için