25 / 04 / 2024

toki nin yeni başkanı kim

toki nin yeni başkanı kim

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Ford Mustang Mach-E’ye 5 bin 600 TL’lik mini zam geldi! İşte Mustang Mach-E’nin yeni fiyatı...

Ford’un en efsanevi ve ikonik modellerinden Mustang’in Mach-E modeline eylül ayı kapsamında 5 bin 600 TL’lik mini bir zam geldi. Ford, Mustang Mach-E’nin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Skoda Superb’ye 70 bin TL Eylül 2023 zammı geldi! Superb’nin yeni fiyatını görenler resmen neye uğradığını şaşırdı!

Skoda, özellikle Türkiye’de çok sevilen ve tercih edilen modellerinden Superb’ye eylül ayı kapsamında tamı tamına 70 bin TL zam yaptı. Superb’nin yeni fiyat listesi Skoda’nın resmi internet sitesinde yayımlanırken Superb’ye yeni bir zam gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

TOKİ'nin bir yeni projesi için daha beklenen gün geldi! Ucuz konut bekleyenler sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının bir yeni projesi için daha beklenen gün geldi... Ucuz konut bekleyenler TOKİ'nin bu projesini sakın kaçırmayın...

BMW İ7’ye bu ay tamı tamına 248 bin 800 TL zam geldi! BMW İ7’nin yeni fiyatını görenler resmen şoke oldu!

BMW’den İ7 modeline ağustos ayında tamı tamına 248 bin 800 TL’lik astronomik bir zam geldi. Gelen zammın ardından BMW İ7’nin yeni fiyatını merak edenler BMW’nin resmi internet sitesini ziyaret etmeye başladı.

TOKİ'nin iki yeni projesi için beklenen tarih geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iki yeni proje için beklenen tarih geldi. İşte TOKİ'nin o yeni projesi ile ilgili detaylar...

BMW 3 Serisi’ne sadece bir ayda 308 bin 500 TL zam geldi! 3 Serisi’nin yeni fiyatı resmen dudak uçuklattı!

BMW, temmuz ayı kapsamında 3 Serisi’ne 308 bin 500 TL zam yaptığını açıkladı. Bu zammın ardından herkes BMW 3 Serisi’nin yeni fiyatını merak etmeye başladı.

TOKİ'nin bu ildeki iki projesi için yeni tarih belli oldu! 189 yeni konut için hemen bakın!

TOKİ'nin bu ildeki iki projesi için yeni tarih belli oldu... 189 yeni konut için hemen bakın... İşte TOKİ'nin o projesi ile ilgili detaylar...

BMW X Serisi’nin yeni fiyatı açıklandı! BMW X Serisi’ne zam geldi mi?

Türkiye’de en çok satan otomobil üreticilerinden biri olan BMW, X Serisi’nin yeni fiyatını açıkladı. Bu kapsamda; X1, X2 ve X3 modellerine zam gelip gelmediği merak ediliyor.

TOKİ Silivri 2023 projesi için beklenen tarih resmen açıklandı! TOKİ'nin İstanbul'daki bu yeni projesini kaçırmayın!

TOKİ Silivri 2023 projesi için beklenen tarih resmen açıklandı... TOKİ'nin İstanbul'daki bu yeni projesini kaçırmayın... İşte Silivri TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Sonunda belli oldu! BMW 5 Serisi’nin yeni fiyatı açıklandı!

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden BMW, merakla beklenen 5 Serisi’nin yeni fiyatını açıkladı. BMW, 5 Serisi’nin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

Merakla beklenen BMW 4 Serisi’nin yeni fiyatı belli oldu!

Türkiye’de en çok sevilen ve en çok satılan otomobil üreticilerinden biri olan BMW, 4 Serisi’nin yeni fiyat listesini yayımladı. BMW 4 Serisi’ne sahip olmak isteyenler bu aracın yeni fiyatını ve teknik özelliklerini arama motorlarında aratmaya başladı.

Skoda Superb’ye tamı tamına 160 bin TL zam geldi! Skoda Superb’nin yeni fiyatını görenler resmen şoke oldu!

Tasarımı, teknolojisi, konforu ve sağlamlığıyla otomobil sürücülerinin adeta gönlünde taht kuran Skoda Superb’nin yeni fiyatı belli oldu. Skoda, Superb ile beraber tüm modellerinin güncel fiyat listesini paylaştı.

toki nin yeni başkanı kim Haberi

toki nin yeni başkanı kim

TOKİ'nin başkanı kim?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığına başkanlık yapanlar arasında; Vahit ERDEM, Ökkeş ÖZUYGUR, Can CANGIR, Oktay URAL, Yiğit GÜLÖKSÜZ, Hamdi KARADAŞ, M.Kemal ÜNSAL, Kamil UĞURLU, R.Tuna TURAGAY, Erdoğan BAYRAKTAR, Ahmet Haluk KARABEL yer alıyor.

Nisan 2014 tarihinden itibaren ise TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir?


Mehmet Ergün Turan kimdir?

Mehmet Ergün Turan, 1967 yılında Bakırköy’de doğdu. İlk, orta, lise tahsilini  İstanbul  ’da tamamladıktan sonra 1990 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. 


Mehmet Ergün Turan, 1999-2004 ve 2009 Yerel Seçimlerine Güngören ilçesinden İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğine seçildi. 


Bu süreçte Güngören Belediyesi Teknik Başkan Yardımcılığı, İBB İmar Komisyon Üyeliği ve Başkanlığı, İBB Encümen Üyeliği, İBB Meclis 2.Başkan Vekilliği görevlerini yürüttü. 


2009 Mahalli İdareler...