25 / 04 / 2024

TOKİ olarak alt gelir grubu

TOKİ olarak alt gelir grubu

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, konutlarda en düşük artış oranını uyguladıklarını belirterek "Memur maaşı artış oranı ve TEFE-TÜFE'den en düşük olan ile artış yapıyoruz.

TOKİ Merkezefendi alt gelir son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Merkezefendi alt gelir son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede toplam 1083 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ceyhan Alt Gelir Grubu son başvurusu!

Adana Ceyhan 499 Konut Projesi kapsamındaki 296 konut kuralı olarak satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Ceyhan Alt Gelir Grubu son başvurusu ne zaman?

TOKİ Konya Altınekin kura sonuçları!

204 adet daireden meydanda gelen TOKİ Konya Altınekin projesinde kura çekimi bugün yapılacak. TOKİ Konya Altınekin kura sonuçları henüz açıklanmadı.

TOKİ Konya Altınekin kura sonuçları sorgulama 5 Ocak!

TOKİ Konya Altınekin projesinin konut belirleme kurası yarın çekilecek. 204 daireden meydana gelen TOKİ Konya Altınekin kura sonuçları sorgulama 5 Ocak henüz belli olmadı. TOKİ Konya Altınekin kura sonuçları sorgulama 5 Ocak belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Konya Altınekin kura sonucu 5 Ocak 2017!

204 adet daireden meydana gelen TOKİ Konya Altınekin projesinin konut belirleme kurası yarın çekilecek. TOKİ Konya Altınekin kura sonucu 5 Ocak 2017 henüz belli olmadı. TOKİ Konya Altınekin kura sonucu 5 Ocak 2017 açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Konya Altınekin TOKİ kura sonucu!

204 adet daireden meydana gelen TOKİ Konya Altınekin projesinde konut belirleme kurası bugün çekilecek. Konya Altınekin TOKİ kura sonucu henüz açıklanmadı.

Manisa TOKİ Demirci Alt Gelir başvuruları!

Taksitlerin 261 liradan başladığı projede 90 adet daire bulunuyor. İşte Manisa TOKİ Demirci Alt Gelir başvuruları...

TOKİ Demirci Alt Gelir başvuru dönemi!

TOKİ Demirci Alt Gelir başvuru dönemi 8 Ağustos'ta başladı. Projede konut fiyatları 78 bin 334 TL'den başlıyor.

TOKİ Demirci Alt Gelir başvuru tarihleri!

TOKİ Demirci Alt Gelir başvuru tarihleri 8 Ağustos'ta başlayacak. Projede toplamda 90 adet daire satışta.

TOKİ Demirci Alt Gelir başvuru işlemleri!

TOKİ Demirci Alt Gelir başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başladı ve devam ediyor. Projede fiyatlar 78 bin 334 TL'den başlıyor.

TOKİ Siirt Alt Gelir başvuru dönemi!

TOKİ Siirt Alt Gelir başvuru dönemi başladı ve devam ediyor. Projede 14 adet daire alt gelire özel satışta.

Edirne Süloğlu TOKİ Evleri alt gelir başvurusu!

Konut fiyatlarının 83 bin 370 TL'den başladığı projede 216 aya kadar vade sağlanıyor. Edirne Süloğlu TOKİ Evleri alt gelir başvurusu 8 Ağustos'ta başlıyor.

TOKİ'den Altındağ Cinderesi ve Mamak Yatıkmusluk'a 1.220 konut!

TOKİ, Ankara Altındağ Cinderesi ve Mamak Yatıkmusluk bölgelerine yapacağı toplam 1.220 konut için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na resmi başvuruları yaptı...

TOKİ olarak alt gelir grubu Haberi

TOKİ olarak alt gelir grubu

Bakın en yüksek olan ile değil. Altı ayda bir en düşük artış ne ise onu yansıtıyoruz" dedi. TOKİ olarak alt gelir grubuna yönelik ayda 4-5 bin konut satışı gerçekleştirdiklerini belirten Turan, asla alt gelir grubu hariç konutlarla ilgilenmediklerini, bütün amaçlarının konuta erişmekte zorlanan, alt gelir grubunda olan vatandaşları taksitle konut sahibi yapmak olduğunu vurguladı. Vatandaşların TOKİ'den beklentilerinin değiştiğini ve geliştiğini söyleyen Turan, bu sese kulak verdiklerini belirterek şöyle devam etti: "Son bir yıldır yaptığımız bütün konut projelerinde farklı konseptler uyguluyoruz. Yılsonu itibarıyla insanların oturacağı bütün konut projelerinde farklı konseptler göreceksiniz. Dışarıdan baktığınızda birbirinden çok farklı TOKİ binaları göreceksiniz. İçinde mutlaka küçük esnafın olduğu, meydanın, caminin, okulun olduğu ve her yaş grubunda insanın ihtiyaçlarına uygun planlanan projeler...