20 / 04 / 2024

toki ordu projeleri

toki ordu projeleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Gölköy projesinin ihalesini 18 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Ordu projesinde son dakika! O ilçeye tam 180 ucuz konut geliyor! İhalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projeyle 180 yeni konut geliyor. 

TOKİ Ordu 75 konut ihalesi yarın!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Ordu Gürgentepe'ye 75 yeni konut!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 7 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Ordu Gürgentepe'ye 75 yeni konut müjdesi!

Ordu İli, Gürgentepe İlçesi, Döşek Mahallesi 75 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 4 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Ordu Aybastı'ya 86 konut!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Ordu Aybastı'da 86 adet konut inşa edecek.

TOKİ Ordu'ya 13 yılda 518 milyon TL yatırım yaptı!

AK PARTİ Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Orduda son 13 yılda 518 milyon liralık yatırım yaparak 4 bin 111 konut inşa edildiğim açıkladı.

Ordu Perşembe Çınar Mahallesi TOKİ kura çekimi!

Ordu Perşembe Çınar Mahallesi TOKİ kura çekimi yarın yapılacak. Ordu Perşembe Çınar Mahallesi'nde 195 konut ve Ordu Perşembe Kaçalı Mahallesi'nde 144 konut kura ile satışa sunuluyor.

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Ordu'da 21 adet iş yeri satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Altınordu Kamyon Garajı projesindeki iş yerlerini bugün itibariyle satışa çıkardı.

TOKİ Ordu Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Ordu İli Gürgentepe İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Ordu Gürgentepe Hükümet Konağı ihalesi 2 Ağustos'ta!

Ordu İli Gürgentepe İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Ağustos'ta saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Ordu Altınordu Şirinevler başvuru dönemi başladı!

TOKİ Ordu Altınordu Şirinevler'deki 95 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı satılıyor...

TOKİ Ordu 86 konut ihalesi yarın!

Ordu İli Aybastı İlçesi 86 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Ordu Aybastı projesinin ihalesi 13 Haziran'da!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Ordu projesi için düğmeye bastı.

10 soruda TOKİ İzmir projeleri!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire'de hayata geçireceği iki projesi için başvurular bugün başladı. İşte 10 soruda TOKİ İzmir projeleri...

30 soruda TOKİ İstanbul projeleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut üretimini tüm hızıyla sürdürüyor. TOKİ İstanbulluların merakla beklediği projeler için düğmeye bastı. İşte, 30 soruda TOKİ İstanbul projeleri!

TOKİ Ordu Altınordu kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın inşa ettiği Ordu Altıordu projesinde kura heyecanı başladı. Projedeki 191 adet konutun kura çekilişi 5 Nisan'da yapılacak.

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri tamamlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Samsun ve Ordu şantiyelerinde incelemeler yaptı.

TOKİ Ordu Şirinevler başvuruları başladı!

Ordu Altınordu Şirinevler Mahallesi TOKİ projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

toki ordu projeleri Haberi

toki ordu projeleri

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu projesi için düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu projesi Gölköy ilçesi Merkez Mahallesinde inşa edilecek.

TOKİ Ordu Gölköy projesinde toplam 170 adet konut yer alacak. Konutların yanı sıra çevre düzenleme işine de yer verilen projenin ihale tarihi de açıklandı.

TOKİ Ordu Gölköy Merkez projesinin ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

Orduluların yüzünü güldüren TOKİ Ordu Gölköy Merkez projesinin yer tesliminden itibaren 500 günde tamamlanması planlanıyor. 

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:


İKN    :    2022/947941 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE...