25 / 04 / 2024

Toki osmangazi bgc konutları başvuru tarihi

Toki osmangazi bgc konutları başvuru tarihi

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, yaptığı yazılı açıklamada, 'TOKİ olarak, basın mensuplarını konut sahibi yapmak için ilk adımı attık. BGC ile yürüttüğümüz konut projesi, Türkiye için model oluşturacak.'

TOKİ Bursa Osmangazi 690 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Bursa Osmangazi'de 690 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Bursa Osmangazi 690 ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Osmangazi'de 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Konut yatırımları dışında eğitim yatırımlarında da gaza basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmangazi'de iki yeni okul inşa edecek.

Bursa Osmangazi 4. Bölge TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Osmangazi 4. Bölge projesi için başvurular başladı.

TOKİ Bursa Osmangazi 4. Bölge başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Osmangazi 4. Bölge projesinde yer alan 15 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Bursa Osmangazi TOKİ 2019 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Osmangazi projesi için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Bursa Osmangazi 4. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Osmangazi 4. Bölge projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Bursa Osmangazi Yunuseli sözleşmeleri bugün imzalandı!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) imzasıyla Bursa Osmangazi İlçesi'nde hayata geçirilen 452 konutun sözleşmeleri bugün imzalandı.

TOKİ Bursa Yunuseli BGC Konutları sözleşmeleri sona eriyor!

TOKİ tarafından Bursa Osmangazi Yunuseli’nde inşa ettirilmekte olan 452 adet konutun Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalatma işlemleri ay sonunda sona erecek.

Yunuseli BGC TOKİ Konutları kura sonucu 2016!

452 konutluk Bursa Yunuesli Basın Konutları projesinde kura çekimi bugün yapılacak. İşte, Yunuseli BGC TOKİ Konutları kura sonucu 2016...

BGC TOKİ Yunuseli kurası sonucu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle inşa edilecek olan 452 konut için kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. İşte, BGC TOKİ Yunuseli kura sonucu!

BGC TOKİ Yunuseli kura yeri!

452 konutluk TOKİ BGC Konutları projesinin kura çekilişi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. Peki, TOKİ BGC Konutları kurası nerede? İşte, BGC TOKİ Yunuseli kura yeri!

TOKİ Yunuseli BGC Evleri kurası yarın!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle Bursa Osmangazi İlçesi'nde hayata geçirilen TOKİ Yunuseli BGC Evleri kurası yarın yapılacak.

Toki osmangazi bgc konutları başvuru tarihi Haberi

Toki osmangazi bgc konutları başvuru tarihi

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, yaptığı yazılı açıklamada, merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi'nde BGC üyeleri için 452 konutun inşasının hızla devam ettiğini belirtti.


Basın mensuplarının, projenin tamamlanmasının ardından kira öder gibi ev sahibi olacağını ifade eden Turan, "Her insanın sağlıklı bir konuta ihtiyacı vardır. TOKİ olarak, basın mensuplarını konut sahibi yapmak için ilk adımı attık. BGC ile yürüttüğümüz konut projesi, Türkiye için model oluşturacak. Projeyi en kısa sürede bitirmeyi hedefliyor.uz" 


Turan, projenin 452 konutun yanı sıra ticaret merkezi, cami, spor sahaları, oturma ve çocuk Oyun alanları, meydan ve gezinti yollarını kapsadığını aktardı.


Blokları az katlı inşa edilecek konutların özelliklerine değinen Turan; "Şehirlerde, kendine özgü kimliği olan kaliteli ve nitelikli konutlar imar ediyoruz. Yeni konut projelerimizi mimarisi ile sosyal donatılarından çevre düzenlemelerine kadar...