19 / 04 / 2024

toki osmaniye konutları başvuruları

toki osmaniye konutları başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Osmaniye Yaveriye Toplu Konut Uygulaması kapsamında 2 adet konut için başvuru dönemi 6 Mart'ta başlıyor...

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de başvurular 6 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Osmaniye Yaveriye Toplu Konut Uygulaması kapsamında 2 adet konut için başvuru dönemi 6 Mart 2013 tarihinde başlıyor...

TOKİ Osmaniye Merkez'de 2+1 konutlar ne kadar?

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Osmaninye'de kaç adet konut yapacak? TOKİ Sosyal Konutlar Osmaniye'nin hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Osmaniye Düziçi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Osmaniye Düziçi sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Osmaniye Düziçi’nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Osmaniye Düziçi’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Osmaniye Düziçi sosyal konut projesi

TOKİ Osmaniye Bahçe 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Osmaniye Bahçe sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Osmaniye Bahçe’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Osmaniye Bahçe’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Osmaniye Bahçe sosyal konut projesi

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Osmaniye 100 bin konut kura çekimi bugün!

TOKİ Osmaniye 100 bin konut 2020 projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor...

TOKİ Osmaniye Toprakkale kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Toprakkale projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Osmaniye Düziçi kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Düziçi projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Osmaniye Sumbas'ta konut başvuruları başladı!

Osmaniye Sumbas ilçesinde yapımı planlanan TOKİ Konutları için başvuru şartları ve tarihleri açıklandı. Sumbas Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu," Sumbas Toki Konutları Başvuruları başladı" sözleriyle müjdeli haberi duyurdu.

TOKİ Ödemiş Konutları'na bin 451 kişi başvurdu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKI) işbirliği ile Ödemiş'te yapılması planlanan emeklilere toplu konut projesi kapsamında bir ayda bin 451 kişi müracaat etti. Konutlar için belirlenen bir aylık müracaat süresi 5 Şubat'ta sona erdi.

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 8 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlayacak!

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 8 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlayacak. Satış işlemlerini T. Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 722,76 TL'lik aylık taksilerle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 2 adet konut satıyor!

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 2 adet konut satıyor. Alt gelir grubu kapsamında satışa çıkan projede 83,67 metrekare büyüklükte 2+1 daire seçenekleri yer alıyor.

TOKİ Kars Konutları'nın kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Kars Belediye Başkanlığı'nca ortaklaşa hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan konutların kuraları çekildi.

TOKİ Kars Konutları 15 Eylül'de teslim edilecek!

AK Parti Kars Milletvekili Av. Mehmet Uçum, TOKİ tarafından Bayrampaşa ve Atatürk Mahallesi’nde yapılan konutların hak sahiplerinin 15 Eylül 2015 tarihinde evlerini teslim alacaklarını belirtti.

toki osmaniye konutları başvuruları Haberi

toki osmaniye konutları başvuruları

TOKİ Osmaniye Yaveriye Toplu Konut Uygulaması kapsamında 2 adet konut, ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor. Konutlar için başvuru dönemi 6 Mart 2013 tarihinde başlayıp, 29 Mart 2013 tarihinde sona eriyor.


TOKİ Osmaniye Yaveriye Toplu Konut Uygulaması'nda yer alan 2 adet konutun alanı; 129,62 metrekare 3+1 olarak tasarlandı. Dairelerin fiyatının 144 bin 706 TL olduğu projede 180 ay vadelendirme yapılıyor. Yüzde 15 peşinat verilen konutlar için en düşük başlangıç taksiti 683,33 TL, en yüksek başlangıç taksiti ise 770,59 TL olarak belirlendi.


TOKİ Osmaniye Yaveriye'de, konutlar hemen teslimli olarak satışa sunulduğu için Gayrimenkul Satış 

Sözleşmesi imzalama aşamasında peşinat ile birlikte KDV Kanunu uyarınca, yüzde 1 KDV bedeli T. Halk Bankası  Osmaniye Şubesine alıcılar tarafından...