29 / 03 / 2024

TOKİ Osmaniye Sumbas'ta konut başvuruları başladı!

TOKİ Osmaniye Sumbas'ta konut başvuruları başladı!

Osmaniye Sumbas ilçesinde yapımı planlanan TOKİ Konutları için başvuru şartları ve tarihleri açıklandı. Sumbas Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu," Sumbas Toki Konutları Başvuruları başladı" sözleriyle müjdeli haberi duyurdu.



Osmaniye Sumbas ilçesinde yapımı planlanan  TOKİ  Konutları için başvuru şartları ve tarihleri açıklandı. Sumbas Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu," Sumbas Toki Konutları Başvuruları başladı" sözleriyle müjdeli haberi duyurdu. 


B1 Tipi 2+1 Konut ve C2 Tipi 3+1 Konut olmak üzere tolam 180 konut yapılacağını belirten Başkan Nuhoğlu başvuru için müracaatta Ziraat Bankası Sumbas Şubesine yatması gereken tutarların 2+1 Ter için 2.000,00-TL 3+1 Ter için 4.000,00-TL olduğunu söyledi. Başvurular 1 Aralık 2016 tarihinde başladı. 

Şuanda da tüm hızıyla başvurular devam etmektedir" dedi. 


Sumbas ve Kadirlilere Çağrı yapan başkan Nuhoğlu, İlçemizde yaşanan konut sıkıntısına çözüm bulmak için ilçe kaymakamımız ve belediyemiz, Osmaniye milletvekillerimiz öncülüğünde TOKİ Başkanlığını ziyaret etmiş ve ilçemize TOKİ evlerinin kazandırılması için çalışma başlattık. Yapılan görüşmeler sonucunda 35 dönüm arazi üstüne yapılması düşünülen TOKİ evlerinin İlçemiz Binali Yıldırım Yatılı Bölge Okulunun üst tarafında yer alması planlandı. Uzun vade ve düşük taksit imkanlarıyla satışa sunulacak olan 3+1 ve 2+1 konutlar için ayrıntılı bilgi almak ve başvuru yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Belediyemize ve İlçe kaymakamlığına bekliyoruz."şeklinde konuştu. 


Kadirlim Gazetesi


Geri Dön