20 / 04 / 2024

TOKİ projeleri başvuru sayısı

TOKİ projeleri başvuru sayısı

TOKİ'nin Türkiye'nin 67 şehrinde başlattığı 50 bin konut projesi için başvurular alınmaya devam ediyor. Kampanya kapsamındaki 50 bin konuta 620 binden fazla başvuru geldi. Bir projeye ise tam 207 kat başvuru yapıldı. 

TOKİ'nin o projesine başvuru yağıyor!

TOKİ'nin Türkiye'nin 67 ilinde başlattığı 50 bin konut projesi için başvurular alınmaya devam ediyor.  Kampanya kapsamında yer alan 50 bin konuta 620 binden fazla başvuru geldi. Bir projeye ise tam 207 kat başvuru yapıldı. 

TOKİ projelerine kaç başvuru geldi?

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasına 550 bini aşkın başvuru geldi. Peki TOKİ 50 bin konut projesinde hangi ile ne kadar başvuru geldi? İşte il il başvuru sayıları..

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

TOKİ sosyal konut projeleri başvuru tarihi açıklandı mı 2022? İşte TOKİ sosyal konut şartları!

TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru tarihi milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. İşte TOKİ sosyal konut başvuru tarihi!

TOKİ 2019 başvuru ücreti iadesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından konut projeleri için kura çekilişleri devam ediyor. Peki TOKİ başvuru parası iade tarihi belli oldu mu? İşte TOKİ 2019 başvuru ücretleri iadesi...

TOKİ 2019 projeleri başvuru sayısı!

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasına 500 bini aşkın başvuru geldi. Peki TOKİ 2019 kampanyasında hangi ile kaç başvuru geldi? İşte il ili başvuru sayıları...

Denizli Karahayıt TOKİ kura başvuru tarihleri!

TOKİ Denizli Karahayıt'ya aylık taksitler 534 TL'den başlıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. İşte Denizli Karahayıt TOKİ kura başvuru tarihleri...

Çorum Merkez TOKİ Evleri başvuru!

Çorum Merkez TOKİ Evleri başvuru işlemlerini T.C. Ziraat Bankası’nın şubeleri yürütecek. Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen projede 120 aya kadar vade yapılabiliyor.

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Evleri başvuru!

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Evleri başvuru dönemi 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede kura satışları 12 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru belgeleri neler?

Kura çekilişi 15 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek olan TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de başvurular başladı. Peki Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru belgeleri neler?

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ Evleri başvuru!

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ Evleri başvuru süresi 30 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek. Projede 2 oda 1 salon konutlar kura yöntemiyle satışa çıkarılacak.

Gaziantep Islahiye Fevzipaşa TOKİ emekli başvuru bedeli!

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa'da 31 tane daire satışa çıkıyor. Projede 240 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Gaziantep Islahiye Fevzipaşa TOKİ emekli başvuru bedeli ne kadar?

Konya Meram TOKİ son başvuru tarihi!

Konya Meram TOKİ son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. Yüzde 12 peşinatla daire sahibi olunabilen projede 499 adet konut satışa çıkarılıyor.

Şanlıurfa Akabe TOKİ emekli başvuru dönemi!

Şanlıurfa Akabe TOKİ emekli başvuru dönemi 9 Aralık 2015 tarihinde başlayacak. Ödemeleri 240 ay vade şeklinde yapılabilen projede 500 TL başvuru bedeli talep ediliyor.

Elazığ Merkez TOKİ emekli başvuru dönemi!

Elazığ Merkez TOKİ emekli başvuru dönemi 9 Aralık 2015 tarihinde başlıyor. Başvuru ücreti olarak 500 TL alınan projede 180 veya 240 ay taksit avantajı sunuluyor.

TOKİ projeleri başvuru sayısı Haberi

TOKİ projeleri başvuru sayısı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başlatılan yeni sosyal konut kampanyası kapsamında alt ve orta gelir grubu için konutlar yer alıyor. Yatay mimari anlayışıyla inşa edilecek olan konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 620 binden fazla vatandaşın başvurduğu  TOKİ  50 bin sosyal konut projesi için başvurular 19 Nisan tarihine kadar kabul ediliyor.


Vatandaş ucuz konuta koştu

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com sizler için en çok talep  TOKİ  projelerini araştırdı. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşların adeta akın ettiği TOKİ 50 bin konut projesi kapsamında İstanbul Tuzla'da yer alan 500 konuta tam 207 kat başvuru geldi. Tuzla'yı 164 kat başvuruyla Bursa Nilüfer, 75 kat başvuruyla Başakşehir Ayazma, 46 kat başvuruyla...